De Forest Friends XL Muurstickersets toveren uw kamer in één keer om tot een gezellige beestenboel, erg leuk voor de baby- en kinderkamer. De Forest Friends muurstickers zijn gemaakt van een extra matte en zeer kwalitatieve folie, welke is voorzien van een prachtige levensecht fotografische print. De muurstickers zijn erg dun, zodat je vrijwel geen verschil ziet. Ook zijn de muurstickers bestand tegen water en kunnen ze eventueel dus gemakkelijk gereinigd worden. Je kunt ze aanbrengen op vlakke ondergronden, zoals gestuukte wanden, deuren en ramen.

Lieve Forest Friends Muurstickers

Je kunt zelf kiezen hoe je de afzonderlijke muurstickers op je muur plakt, wees creatief! Een mus op de snavel van een kolibrie, een egel die over de rug van een beer loopt, een wasbeer die over het deurkozijn loopt of een een lief hertje dat je met een konijn speelt? Jij bepaalt het zelf!

Set Deer XLSet Deer XL
FF-SET-DEER-XL

Met de Forest Friends muurstickerset 'Set Deer XL' creëer je zeer eenvoudig een gezellige kamer, met bijvoorbeeld een lief jong hertje van 108 x 91 cm, konijn, eekhoorn, egel, uil, chinchilla, kolibrie en mus. Veel verschillende schattige dieren vrolijken uw kamer helemaal op!

 

Set Bear XLSet Bear XL
FF-SET-BEAR-XL

Deze stoere grote beer geeft samen met zijn lieve dierenvrienden iedere kamer een knusse uitstraling, ze zitten samen in de muurstickerset Forest Friends 'Set Bear XL'! De beer is maar liefst 95 x 100 cm groot en is het gezelschap van een egel, uil, konijn, kolibrie, chinchilla, eekhoorn en mus.

Bekijk ze hier allemaal!   Bekijk ze hier allemaal!

 

Set Owl XLSet Owl XL
FF-SET-OWL-XL

Sinds de boeken en films van Harry Potter is de uil erg populair geworden. Deze Forest Friends muurstickers 'Set Owl XL' bevat naast een grote uil van 97 x 112 cm ook nog een eekhoorn, egel, wasbeer, kolibrie, chinchilla, konijn en een musje. Haal de natuur naar binnen met deze muurstickers van dieren uit het bos.

 

Set Hummingbird XLSet Hummingbird XL
FF-SET-HUM-XL

De Forest Friends muurstickers 'Set Hummingbird XL' bevat een grote muursticker 57 x 98 cm van een 'hummingbird' oftewel een kolibrie. Daarnaast ook nog een uil, wasbeer, konijn, chinchilla, egel, mus en een eekhoorn.

Bekijk ze hier allemaal!   Bekijk ze hier allemaal!

 

Bekijk hier alle Forest Friends muurstickers.