Fotobehang sloophout

Om je interieur iets heel speciaals te geven, kun je natuurlijk kiezen voor een bijzonder bank of bijzondere kleuren, maar een bijzonder behangetje is helemaal uniek! Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan de standaard rollen behang met print, je kunt er hele foto’s op afdrukken. In dit artikel willen we speciaal fotobehang laten zien dat bedrukt is met sloophout.

De naam sloophout klinkt niet bepaald stijlvol, maar niets is minder waar! Behang met sloophout print is er in heel veel soorten en kleuren, waardoor elk behang een eigen stijl uitstraalt. Dat maakt sloophout behang geschikt voor in woonkamers, maar ook voor in keukens en slaapkamers.

Kleine blokjes hout

Fotobehang sloophout

Dit fotobehang is bedrukt met allemaal kleine blokjes. Ondanks alle kleine blokjes, straalt het behang toch rust uit. Dit komt door het gebruik van rustige kleuren die goed bij elkaar passen. Dit behang is geschikt voor een kantoor of studeerkamer, maar ook voor een slaapkamer. Het behang komt mooi uit in een ruimte met stoere of moderne meubels.

 

Gekleurd sloophout behang horizontaal

Fotobehang sloophout

Dit sloophout behang is een stuk opvallender. Er is meer kleur gebruikt en de print bestaat uit planken van sloophout. Wel is ervoor gekozen om maar kleine stukken van de plank te laten zien door verticale stroken van gelijke breedte in te vullen. Dit behang combineert het best met een rustig interieur met weinig verschillende kleuren.

 

Fotobehang steigerhout

Fotobehang steigerhout

Naast sloophout is behang met steigerhout ook heel mooi. Steigerhout behang is wat neutraler door het gebruik van 1 kleur hout. Dat maakt het fotobehang heel geschikt voor verschillende ruimtes, zoals de keuken. Fotobehang met steigerplanken combineert mooi met wit, grijs en zwart.

 

Smalle plankjes sloophout

Fotobehang sloophout

Ook hier zie je het gebruik van sloophout fotobehang in een keuken. Doordat smalle plankjes zijn gebruikt in verschillende breedtes, lengtes en kleuren is het een druk behang. Daardoor is het verstandig om te kiezen voor een klein stukje van dit fotobehang.

 

Verticale gekleurde planken

Fotobehang sloophout gekleurd

Fotobehang sloophout gekleurd

Bij dit fotobehang is ervoor gekozen om de sloophout planken verticaal te plaatsen. De kleurrijke planken zien er echt oud uit en dit behang heeft een ruige, stoere uitstraling. Dat kan mooi gecombineerd worden met andere stoere materialen en meubels. Hierboven zie je dat het behang mooi is gecombineerd met een stoer houten bed en een nachtkastje van sloophout. Dat maakt het een mooi geheel, zonder dat het te druk wordt.

 

Wit sloophout behang

Fotobehang sloophout verticaal

Nog een behangetje waarbij de planken van het sloophout verticaal geplaatst zijn. Bij dit fotobehang zijn de kleuren neutraler gehouden, met uitsluitend bruine planken en witte verf. Dit stoere behang combineert mooi met een wit interieur en andere houten meubels en accessoires. Een echt antiek meubel, zoals de oude stoel op de foto, maakt de ruimte en de uitstraling helemaal af.

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95