Groene laptoptas

Grote collectie groene laptoptassen

Groen is supertrendy, want deze kleur zie je vaak terug in zowel het interieur als in het mode-straatbeeld. Je doet er dus verstandig aan om een groene laptoptas te kiezen! Kijk eens goed rond bij je studie of werk: wie heeft er allemaal een zwarte laptoptas of bruine laptoptas? Waarschijnlijk het merendeel. Wil jij niet met deze massa meelopen en eens een andere kleur laptoptas hebben? Ga dan lekker voor groen! Waarom? Groen valt supergoed te combineren met alles! Groen staat namelijk sowieso leuk bij zwart, wit, bruin en donkerblauw: de meest gekozen kleuren voor een professionele werkoutfit.

Groene laptoptas van leer

Als eerste kun je kiezen voor het soort materiaal. De meeste groene laptoptassen zijn gemaakt van leer, maar leer bestaat op zijn beurt weer uit verschillende bewerkingen. Zo heb je bijvoorbeeld kalfsleer dat zodanig bewerkt is dat het een vintage uitstraling krijgt. Vintage is natuurlijk helemaal hip tegenwoordig, dus met een groene laptoptas van vintage-achtig leer sla je twee modevliegen in een klap! Wil je liever een wat chiquer en tijdloze laptoptas? Dan is een groene laptoptas in generfd rundleer echt wat voor jou! Dit leer is een stuk gladder, glimt een beetje en is voelt wat zachter aan. Dus afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn, is er genoeg moois te kiezen uit de collectie groene laptoptassen!

Groene laptop shoppers en handtassen

Zoek je bijvoorbeeld een klassieke groene laptoptas, zo eentje in de vorm van een laptop (duh!), maar dan met twee korte handvatten eraan en met eventueel een lang afneembaar schouderriem erbij? Er bestaan verschillende modellen: vind je het bijvoorbeeld handig dat er een grote ritsvak aan de achterkant van de tas zit? Of wil je liever twee kleinere vakjes aan de voorkant hebben? Denk dus even goed na over wat jij handig vindt en waar je je kleinere spulletjes het liefste wilt opbergen. Uiteraard kun je, naast zo'n typisch laptoptas model, ook kiezen voor een laptop shopper of laptop handtas! Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor degenen die niet altijd maar af en toe een laptop mee willen nemen, maar wel gewoon een ruime en mooie groene tas willen hebben.