Interieur

Mooie woonaccessoires

Het interieur in een huis is bepalend voor de sfeer. Het is daarom belangrijk goed af te wegen wat je mooi vindt en welke uitstraling je het geheel wilt geven. Je brengt namelijk veel tijd thuis door en alles weer veranderen brengt een hoog kostenplaatje met zich mee. Veel mensen maken daarom van te voren een aantal afwegingen. Kies je bijvoorbeeld voor een klassieke inrichting of gaat je voorkeur uit naar een huis met modern ingerichte kamers? Het interieur opleuken kan natuurlijk echter altijd.

 

Stijlvolle woondecoraties

Mocht je hebben gekozen voor een klassieke inrichting dan passen de woondecoraties van Authentic Models daar perfect bij. Deze decoraties zijn gebaseerd op kamerinrichtingen van vroeger en wat toen als nuttig en praktisch werd gezien. Een mooi voorbeeld hiervan is de zandloper die vroeger zeker nuttig was. Tegenwoordig is het echter eenvoudig om een timer op de smartphone aan te zetten. Wel blijven dergelijke artikelen erg leuk als woonaccessoire. Naast zandlopers zijn er ook diverse lampen, wereldbollen en vlieg- en zeedecoraties verkrijgbaar. In een modern interieur kunnen deze voorwerpen een klassiek vleugje aan de inrichting toevoegen. Voor iedere kamer is een mooie decoratie te vinden!

Bronzen Zandloper 30 Minuten met standaard HG008 Sopwith Decoratieve Propeller AP159 Campaign Tripod Lamp Wit SL019
     
Authentic Models
Authentic Models
Authentic Models
€119,00
€276,00
€425,00

 

Miniatuurmodellen met betekenis

Voor verzamelaars van miniatuurmodellen is het gebruiken van modellen als versiering van een kamer niets nieuws. Je hoeft natuurlijk helemaal geen verzamelaar om een model in een kamer te plaatsen als decoratie. De modellen zijn tot in detail nagemaakt en dragen ieder een historisch verhaal met zich mee. De achtergrondverhalen van deze schaalmodellen staan op de productpagina’s van de verschillende miniatuurauto’s, boten en vliegtuigen. De modellen passen in bijna elk interieur, maar komen vooral goed tot recht in hobbykamers of werkkamers.

Silberpfeil Alu/Brown Replica Auto PC014R Desktop Fokker Triplane Vliegtuig Replica AP203 AAmerica’s Cup Colombia 1901 Small Modelzeilboot AS108F
     
Authentic Models
Authentic Models
Authentic Models
€132,00
€201,00
€155,00

 

Andere woonaccessoires

Behalve de modellen en klassieke woondecoraties zijn er natuurlijk veel meer manieren om een kamer leuk aan te kleden. Woondecoraties zoals sierkussens en plaids blijven altijd terugkomen wanneer het hierom gaat.

Woonaccessoires zijn online verkrijgbaar bij Marington!