Schoudertas groen

Prachtige groene schoudertassen online shoppen

Groene schoudertassen met grijstinten of bruintinten erdoorheen zijn een veilige keuze voor mensen die eens iets anders willen dan een standaard zwarte of bruine tas, maar ook weer niet te gek willen doen. Door de grijze en bruine gloed wordt een groene tas een stuk neutraler en meer draagbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een groene schoudertas gebruiken voor naar je werk of studie. De tas zal niet al te erg opvallen en om aandacht schreeuwen, maar is wel weer net wat unieker dan dat eeuwige zwart! Een groene tas staat trouwens mooi bij zwart, bruin, donkerblauw, grijs en wit: de meest gedragen kleuren op kantoor. Ga dus voor een groene schoudertas met een speciaal laptopvak, of misschien mooie groene shopper van A4 formaat?

Leuke kleine groene schoudertassen

Andere mooie kleurtjes voor een neutrale schoudertas zijn bijvoorbeeld olijfgroen, legergroen of khaki-groen. Deze tinten staat erg natuurlijk en staan goed bij alle huidskleuren! Een schoudertas in deze kleuren staan mooi bij kleding in het zwart, wit, lichtbruin (camel en tan-kleurig), roze en (licht tot midden)grijs. Een populair lente- en zomerkleur voor een schoudertas is mintgroen en deze kleur staat ook erg zacht. Zoals je kunt zien, kun je met groen veel kanten op, als je maar voor de juiste tint groen gaat die bij de rest van je garderobe past.

Welke stijl past bij jou?

Naast verschillende groentinten, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende soorten materiaal! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een groene schoudertas gemaakt van zacht suède, die gelijk een lieve uitstraling heeft. Vooral als je een mintgroene tas in suède draagt! Groene schoudertassen van onbewerkt runderleer passen dan weer bij een stoerdere outfit. Ook kun je voor een groene leren tas kiezen waarbij het leer bewerkt is met een leuk printje zoals een anaconda-print. Je kunt dus altijd variëren en een groene schoudertas uitkiezen die bij jouw persoonlijke stijl past! Welke groene dames schoudertas of groene heren schoudertas kies jij?