Groene handtas

Hippe groene handtassen online shoppen

De kleur groen heeft als symbolische betekenis dat het voor veiligheid, natuur, rust, wijsheid en vruchtbaarheid staat. Helemaal goed dus om eens wat groen in je leven te brengen! Een groene handtas staat mooi bij heel veel andere kleuren in je kledingkast. Groen en bruintinten zijn bijvoorbeeld erg leuk samen: in deze combinatie zie je de 'urban jungle' trend natuurlijk ook terug! Maar een groene handtas staat ook leuk bij een volledig witte of juist zwarte outfit, want dan wordt de groene tas een echte eye catcher.

Match je groene handtas

Wil je wat meer experimenteren met kleur? Ook dat kan: een groene handtas matcht goed met gele en blauwe tinten, maar rood en roze doen het ook superleuk! Kortom, met een groene damestas moet je echt niet denken dat het nergens bij zal staan want groen staat juist supermooi bij heel veel kleuren. Kijk eens naar je eigen kledingkast en visualiseer er een groene handtas of klein groen tasje bij. Of je nu van neutrale kleuren als wit, zwart of bruine en beige tinten houdt of juist van fellere kleuren als geel, rood en blauw: groen complimenteert heel veel soorten kleur!

Veel verschillende tinten groen

Vind je een groene leren handtas toch een beetje heftig? Je hoeft natuurlijk niet meteen met een gifgroene tas rond te lopen! Binnen het groene kleurenpalet heb je natuurlijk ook weer verschillende tinten groen. Houd je normaal van beige en bruintinten, dan kan het bijvoorbeeld leuk zijn om een handtas uit te kiezen die een groen-bruine tint heeft. Groen met bruintinten erdoor maakt het wat subtieler. En een olijfgroene kleur staat ook heel natuurlijk, dus daarmee kun je ook nooit de mist in gaan! In de winter is donkergroen ('forest green') super chique! Een groene handtas of clutch is onmisbaar in je tassen-garderobe want het is enorm veelzijdig en super hip, dus waar wacht jij nog op?

Toch liever een iets grotere tas, we hebben ook heel veel groene schoudertassen.