Trolley

Groot assortiment trolleys online

Trolleys zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Weet jij nog niet welke trolley het meest geschikt voor jou? Wij helpen je op weg...

Reistrolleys

Misschien wel het meest bekend is de reistrolley, deze soort trolley biedt extra veel comfort en gemak wanneer je op reis gaat...of het nu gaat om een relaxte vakantie of belangrijke zakentrip. Veelal moet je noodgedwongen toch best nog lange afstanden overbruggen op een airport en een zware reistas of normale koffer is dan niet altijd even praktisch. Een reis trolley rijdt eenvoudig met je mee en de compacte reistrolleys zijn ook vaak als handbagage mee te nemen in het vliegtuig.

Zakelijke trolleys

Voor de zakelijke gebruiker zijn er diverse trolleys die een uitkomst kunnen bieden, uiteraard zijn er multifunctionele trolleys die voor algemeen gebruik geschikt zijn. Deze business trolleys zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, denk hierbij aan een zakenreis, belangrijke beurs of evenement waarbij je niet steeds een grote tas wilt dragen of dagelijks naar kantoor.

Ga jij voor een aluminium, leren of synthetische trolley?

Moet je vaak zware spullen meenemen of vervoer je soms waardevolle en breekbare spullen? Dan kan een aluminium trolley een zeer goede keuze zijn. Aluminium trolleys kenmerken zich door hun stevigheid en duurzaamheid, tevens hebben ze een stoere en robuuste uitstraling. Een leren trolley is erg populair bij de zakelijke gebruiker, leren trolleys hebben een chique en stijlvolle look. Ben je juist op zoek naar een lichte trolley, dan kan een polyester trolley of nylon trolley geschikt zijn. Deze trolleys zijn doorgaans wel minder sterk en duurzaam.

Laptop trolley

Alle trolleys hebben de overeenkomst dat ze soepel lopende wieltjes hebben en een stevig telescopisch handvat, dit handvat is eenvoudig in- en uittrekbaar. Tevens beschikken de meeste trolleys over een speciaal laptopvak waardoor de laptop optimaal beschermd is. Deze zogenaamde laptop trolleys zijn er in diverse maten, dus voor ieder laptop formaat is er wel een geschikte laptoptrolley. Uiteraard is het ook mogelijk om een laptop te beschermen met een laptop sleeve of laptophoes en deze dan in het hoofd compartiment van de trolley op te bergen.