Handtassen van Burkely

Welke handtas van Burkely moet ik kiezen?

Burkely heeft heel wat handtassen in verschillende formaten en kleuren. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de ideale tas uit te zoeken. Om de keuze makkelijker te maken kun je gebruik maken van de filter aan de linkerkant van de pagina. Burkely heeft vele kleuren waaronder het populaire cognac en beige, maar ook zwart, grijs, taupe, donkerbruin en zelfs blauw en roze. Genoeg kleuren om uit te kiezen dus.

Handtas als laptoptas

De handtassen van Burkely zijn multifunctioneel. Dat blijkt maar weer want vele handtassen hebben een apart opbergruimte voor je laptop of tablet, tot wel 15 inch! Zo gaat je laptop dus gewoon mee in je handtas. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over lekkende drinkflesjes of eten over je laptop want veel van de handtassen van Burkely hebben een met rits afgesloten compartiment. Je laptop is dus ook veilig in een handtas van Burkely.

Bestel bij Marington

Aan het bestellen van een nieuwe tas wen je natuurlijk nooit. Vooral niet als het bestellen je zo makkelijk wordt gemaakt. Bij je eerste aankoop bij Marington krijg je namelijk €7,50 korting! Bij ons kun je ook zelf je bezorgdatum en tijd kiezen. Je laat je nieuwe tas dus gewoon bezorgen wanneer je thuis bent (dit kan ook in de avonduren). Wil je liever je bestelling afhalen? Laat hem dan bezorgen bij een ophaalpunt in de buurt.

Lukt het niet om een geschikte handtas van Burkely te vinden of twijfel je tussen meerdere tassen. Heb je misschien nog vragen over de levertijd of over de bezorgmogelijkheden? Je kan altijd contact met ons opnemen. We geven je graag persoonlijk advies.