Hang je kleding in het zicht aan de mooiste kledingrekken

Veel mensen zullen hun kleding opbergen in een kledingkast. Alles netjes achter dichte deuren..als je kast niet zo opgeruimd is, ziet ook niemand dat. Toch zonde, want zo'n kledingkast neemt veel ruimte in en is vaak al helemaal ingedeeld op een manier die voor jouw kledingcollectie misschien niet optimaal is. Denk er eens over na om in plaats van een kledingkast een kledingrek te gebruiken! Ten eerste zorgt dat ervoor dat je mooie kleding altijd in het zicht hangt en daarnaast is een kledingrek veel flexibeler in gebruik. We laten jullie graag een paar mooie voorbeelden zien.

 

Babykleertjes aan een tak

Babykleertjes ophangen aan tak

Die leuke, kleine babykleertjes zijn vaak van zichzelf al leuk om te zien. Verstop ze dan niet in een kast! Zoek een mooie tak en verf hem eventueel in een mooie kleur en hang de tak op. Gebruik de tak om de kleerhangertjes met babykleertjes aan te hangen.

Eigen kleding aan een tak

Kledingrek van een tak

Niet alleen babykleertjes zijn leuk om te zien. Ook je eigen outfit is als het goed is een collectie kleding om trots op te zijn! Hang je kleding daarom leuk op aan een mooie tak. Je kunt je kleding niet alleen makkelijker vinden dan in een donkere kast, je kunt ook zo veel ruimte maken als je zelf wilt!

Wit houten kledingrek

Houten kledingrek wit

Dit mooie witte kledingrek van hout is mooi door zijn eenvoud. Het simpele model van smalle balken past mooi bij de fijne witte kleur. Dit kledingrek past mooi in romantische en Scandinavische interieurs. Aan de bovenste balk kun je je kleding ophangen aan kleerhangers en onder de lage balk is ruimte overgelaten om schoenen of dozen onder te zetten.

Stoer industrieel kledingrek met wieltjes

Industrieel kledingrek met wieltjes

Een compleet andere stijl dan het witte kledingrek hierboven. Op deze foto zie je een stoer kledingrek dat is gemaakt van een metalen kar. De wieltjes zorgen ervoor dat je het rek makkelijk kunt verplaatsen als dat nodig is. Het zwarte frame zorgt voor een mooie industriële uitstraling, maar is ook handig om kleinere spullen onderop de kar bij elkaar te houden. Deze kar is leuk gedecoreerd met een simpele lamp in koperkleur.

Kledingrek van hout en metaal

Kledingrek hout metaal

Dit kledingrek is gemaakt van een mooie combinatie van materialen, waardoor het rek in veel verschillende woonstijlen past. Het stoere zwarte frame met koperen koppelstukken heeft een stoere uitstraling die goed past bij een industrieel interieur. De mooie stijgerhouten planken passen juist goed bij een landelijk interieur. Daarnaast kun je bij dit kledingrek zelf bepalen hoe groot je hem maakt en hoeveel planken je wilt. Zo heb je altijd het perfecte kledingrek dat bij jou en je garderobe past. De wieltjes maken het makkelijk om het kledingrek even snel te kunnen verplaatsen als dat nodig is.

Metalen kledingrek

Metalen kledingrek

Dit mooie metalen kledingrek is behalve praktisch ook nog eens heel stijlvol. Er is gekozen om niet alle 6 de poten van het kledingrek toe te voegen, maar er 2 weg te laten. Dit zorgt voor een stijlvol en bijzonder effect. Verder ziet het kledingrek er simpel en strak uit, waardoor het in veel verschillende interieurs en slaapkamers past.

Simpel metalen kledingrek

Simpel metalen kledingrek

Dit simpele metalen kledingrek krijgt toch een stoere uitstraling door de mooie matzwarte kleur en het stevige frame. Door dit simpele model in een mooie industriële, landelijke of Scandinavische inrichting te plaatsen, komt het kledingrek helemaal tot zijn recht.

 

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95