hanglampen

Hanglampen, een stijlvolle toevoeging aan je interieur

De donkere maanden komen er weer aan en over een paar weken wordt zelfs de tijd alweer verzet. Dan is het van de ene op de andere dag dus nog een uur eerder donker. Tijd om je hierop voor te bereiden en te zorgen voor mooie, sfeervolle verlichting in huis!

Een goede manier om mooie verlichting toe te voegen is door een mooie hanglamp op te hangen in de kamer. Een hanglamp is niet alleen praktisch voor extra licht, maar ook een echte eyecatcher. De trend van nu is industrieel, en dat zie je veel terug in de hanglampen. De industriële hanglampen geven een stoere look en zijn makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Boven de eettafel kun je 2 of 3 dezelfde lampen ophangen voor een extra opvallend effect. Door dezelfde lampen te gebruiken, creëer je toch een stijlvolle eenheid.

Koperen hanglampen

De industriële trend gaat goed samen met de trend van koperen woonaccessoires. Koper heeft een warme uitstraling en is perfect voor in de winter. Het is een kleur die met veel andere kleuren te combineren is en door meerdere koperen producten in een ruimte te plaatsen, maak je er een mooi geheel van. Een koperen hanglamp kan dan zeker een mooie toevoeging zijn. Hieronder een kleine selectie met mooie, koperen hanglampen.

Hanglamp Milou koper Hanglamp Sjoukje koper Hanglamp Kylie koper
     
Milou
Sjoukje
Kylie
€57,95
€63,95
€107,95

 

Een mooie hanglamp kan de stijl van een bepaalde ruimte versterken, als je de juiste hanglamp kiest. Hieronder zie je hanglamp Clinton van het merk LightLiving.

LightLiving hanglamp

 

Klassieke hanglampen

Een andere manier om een bijzondere sfeer toe te voegen is door een hanglamp op te hangen die eruit ziet alsof hij al heel oud is. Een hanglamp die rechtstreeks uit een oude fabriek lijkt te komen. Een product met een gebruikte uitstraling lijkt al van alles te hebben meegemaakt en zorgt daarmee voor een unieke look. Ook dit effect kun je versterken door behalve je hanglamp een aantal accessoires toe te voegen aan je interieur met eenzelfde ouderwetse look. Je maakt er direct een mooi geheel van en de hanglamp wordt zo op een subtiele manier betrokken bij de rest van de ruimte.

Hanglamp Clinton zwart Hanglamp Tamara Nikkel Hanglamp Jefferson zilver
     
Clinton
Tamara
Jefferson
€63,95
€69,95
€439,95

 

Kijk voor nog meer stijlvolle hanglampen op Marington.nl