Plaids

Heerlijke plaids

Als de avonden al vroeg donker zijn en het buiten steeds kouder wordt, is er niks beter dan lekker onder een plaid op de bank te hangen. Iedereen kent de bekende fleece plaids, die natuurlijk prima zijn om onder te zitten. Maar er is ook genoeg keus uit andere warme plaids van bijvoorbeeld wol, katoen of linnen. Je betaalt voor zulke plaids wel meer geld dan voor een standaard fleece kleedje, maar dan heb je wel een product van goede kwaliteit dat jaren mee gaat.

Geelong-lamswol

Geelong-lamswol is afkomstig van schapen uit Australië. De wol van de lammetjes is van de best mogelijke kwaliteit die verkrijgbaar is. Dat komt door het specifieke klimaat waarin de schapen leven en door eten wat ze krijgen. Alleen de beste kwaliteit wol mag Geelong wol genoemd worden. Het merk Eagle Products heeft een prachtige collectie plaids die gemaakt zijn van 100% Geelong-lamswol. In ons assortiment vind je maar liefst 36 van deze plaids, in veel verschillende kleuren, prints en afmetingen. Daarnaast heeft Eagle Products een aantal plaids die zijn gemaakt van mohair. Mohair wordt gemaakt van het haar van de angorageit.

Boston Antraciet Boston Small wit Locarno grijs
     
Boston Antraciet
Boston Small wit
Locarno Grijs
€159,95
€129,95
€189,95

 

Katoen

Katoen is een stof die heel veel wordt toegepast: van kleding tot beddengoed. Katoen wordt gemaakt van de zaden van een katoenplant en is makkelijk te bewerken. Dat maakt katoen een relatief betaalbare stof. Andere voordelen van katoen zijn dat het goed te verven is, waardoor veel kleuren katoen verkrijgbaar zijn, het een huidvriendelijke stof is en de stof makkelijk vocht opneemt. Katoen is naast de eerder genoemde toepassingen ook heel geschikt om plaids van te maken. House in Style heeft een collectie katoenen plaids. De stof voor deze plaids is heel fijn geweven, waardoor de het plaid extra zacht en warm aanvoelt. Het is een lekker dik plaid dat bestaat uit meer dan 1 laag, waardoor je er heerlijk warm onder kunt kruipen op de bank.

Liliana S Taupe Liliana grijs Barcelona antraciet
     
Liliana Small Taupe
Liliana Grijs
Barcelona Antraciet
€129,95
€179,95
€139,95

 

Linnen

Linnen is ook een stof die gemaakt wordt van plantaardige vezels. Linnen is een hele sterkte stof die zacht en comfortabel aanvoelt. Dat maakt ook linnen een hele geschikte stof voor plaids. Linnen is wel een dure stof, dus linnen plaids zijn niet goedkoop. Het voordeel van linnen is dat het zachter en sterker wordt naar mate het meer gebruikt wordt, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van een linnen plaid. Ook deze plaids vind je in de collectie van House in Style.

Nice linnen antraciet Nice linnen taupe Nice linnen grijs
     
Nice linnen Antraciet
Nice linnen Taupe
Nice linnen Grijs
€279,95
€279,95
€279,95

 

Bekijk nu onze hele collectie plaids op Marington.nl