Leren rugtas

Leren tassen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook nog eens heel fijn in gebruik. Dat geldt zeker ook voor leren rugtassen. Verkrijgbaar in verschillende maten, zoals een minirugtasje met een lakfinish of een grote rugtas waar alle boeken, pennen en andere benodigdheden voor kantoor of college in passen. Welke leren rugtas hang jij op je rug?

 

Mooie leren rugtassen

Leer is een echt luxe product. Er zijn verschillende soorten leer op de markt, waarvan runderleer en varkensleer misschien wel de bekendste zijn. Van beide types worden ook rugtassen gemaakt. Leer is zeer sterk en hoeft niet eens heel zwaar of robuust te zijn om veel te kunnen dragen. Daarom is het zo geliefd als materiaal voor tassen. Een rugtas van leer heeft een luxe, serieuze uitstraling.

 

Rugtas goed voor je rug?

Wist je dat het beter is voor je lichaam om een rugtas te gebruiken? Bij een zware rugtas wordt namelijk het gewicht verdeeld over het hele lichaam, waardoor de ‘last’ beter te dragen is. Bij een schoudertas heb je de neiging om scheef te gaan lopen om het gewicht te kunnen draaien. Daarom kun je, als je regelmatig veel moet meenemen, beter kiezen voor een rugtas.

 

Rugtas voor kantoor & college

Het is eigenlijk wel traditie dat als een kind naar de brugklas gaat, je hem of haar een leren boekentas cadeau doet. Deze stevige tassen bieden namelijk alle ruimte voor schoolboeken, schriften, mappen en pennen. Maar de tassen zijn vaak erg zwaar om aan je arm mee te nemen. De leren rugtas variant biedt dan uitkomst. Het gewicht van de boeken en andere spulletjes wordt beter verdeeld en is makkelijker mee te nemen. Bovendien heeft een rugtas een minder ‘suf’ imago dan de ouderwetse boekentas, waardoor de leren rugtas veel langer mee zal gaan. Ook voor studenten en natuurlijk professionals op kantoor is een leren rugtas een echte aanrader.

 

Rugtas trends

Naast de klassieke rugtas van leer zijn er ook rugtassen verkrijgbaar die helemaal trendy zijn. Bijvoorbeeld doordat ze zijn uitgevoerd in de meest hippe kleuren of zijn bewerkt met leuke printjes of bijzondere borduursels, zodat je altijd een rugtas kunt vinden die helemaal past bij jouw stijl en je de leren tas met veel plezier voor lange tijd zal gebruiken. De leren rugtassen zijn uiteraard geïmpregneerd zodat ze ook de meest barre weersomstandigheden kunnen weerstaan en je boeken, laptop, smartphone, agenda en andere spulletjes droog en beschermd overbrengen van A naar B.

Marington.nl heeft een ruime collectie leren rugtassen, bekijk direct ons aanbod en bestel eenvoudig online.

 

Populaire leren rugtassen

 

Leren Rugtas Pianosa Bruin Leren Rugtas Imperia Rood Leren Rugzak Savona Groot Cognac
     
Marington
Marington
Marington
€179,95
€129,95
€119,95
     
Leren Rugtas Ossola Bruin Leren Laptoptas Rugtas Pamphilos Dark Brown Brooks Rugzak Pickwick Small Rood
     
Marington
Marington
Brooks
€279,95
€299,95
€200,00