Rugtas van canvas

Groot assortiment canvas rugzakken online

Rugzakken werden voorheen vooral als simpel, saai en vooral praktisch ervaren. Tegenwoordig worden rugzakken gemaakt in de meest trendy varianten en worden ze ook degelijk gebruikt als fashion item. Rugtassen zijn zowel voor hem als haar en kunnen variëren van sportief tot aan elegant. Hierdoor zijn de tassen gemakkelijk te combineren en kun je opzoek naar een tas die bij jouw persoonlijkheid past.

Dagje weg?

Een rugzak is erg handig als je een dagje weg gaat of als je wat meer hebt om mee te nemen. Je schouders worden een stuk minder belast dan wanneer je een andere tas mee hebt. De rugzak geeft je de mogelijkheid modieus je spullen te vervoeren. Daarnaast is niet iedere rugzak zomaar een rugzak. De tas kan onderdeel uit maken van jouw eigen stijl in het dagelijkse leven en hier iets aan toevoegen. Een leuke manier om met een praktisch item persoonlijkheid en stijl tot uitdrukking te brengen. Wil je liever toch niet de rugtas op je rug hebben, hang hem dan over één schouder. Dit creëert een relaxte en wat stoerdere look.

Canvas rugtas

Dat leren rugzakken erg geliefd zijn is niet nieuw, maar de canvas rugzakken maken nu ook hun opkomst. Deze tassen bestaan uit de mooiste prints en zijn gemaakt met veel oog voor detail. Voor in de zomermaanden is de canvas rugzak ook een gewilde musthave, dan zijn de festivals namelijk volop in gang. Een schoudertas of handtas kan enigszins als vervelend ervaren worden bij het bezoeken van deze festivals. Bij dit soort evenementen wil je graag gemakkelijk kunnen bewegen en vooral geen last hebben van je tas. Daarnaast draaien de festivals ook om de retro look die wordt uitgestraald aan de hand van de mooiste outfits. Een canvas rugzak zorgt voor het "streetstyle" effect en helpt je hier een heel eind mee op weg. Door deze stijl zijn deze soort tassen ook erg populair om te gebruiken als rugzak voor school.

Bekijk ons complete assortiment canvas rugzakken en bestel eenvoudig online.

Alternatieve polyester rugzakken