HJ de Rooy

HJ de Rooy; betaalbare designertassen

HJ de Rooy is een Nederlands tassenmerk met een heel veelzijdige collectie. Het is een merk dat uitsluitend leren producten maakt. HJ de Rooy is in 1947 opgericht en heeft dankzij de jarenlange ervaring een grote collectie producten van hoge kwaliteit. Naast deze hoge kwaliteit, zijn ook gebruiksgemak en duurzaamheid belangrijke waarden voor HJ de Rooy. Toch houden ze hun producten ook betaalbaar.

Prachtige portemonnees

HJ de Rooy heeft een prachtige, gevarieerde collectie herenportemonnees en damesportemonnees. Er zijn basic, gladleren modellen in zwart en bruin, maar ook veel opvallende modellen. HJ de Rooy maakt veel gebruik van kleuren, dus je vindt ook gele of roze portemonnees, met croco motief, van glanzend kalfsleer of van Italiaans plantaardig gelooid leer. Kortom, een merk met voor elk wat wils! De portemonnees hebben stuk voor stuk een praktisch ontwerp, hebben veel ruimte voor pasjes en aparte vakken voor het briefgeld en muntgeld.

HJ de Rooy Dames Portemonnee 75138 Beige HJ de Rooy Dames Portemonnee 24119 Chestnut HJ de Rooy Dames Portemonnee 48171 Classic Blue
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
HJ de Rooy
€33,95
€52,95
€63,95

Verschillende tassen

De collectie tassen van HJ de Rooy is heel uitgebreid en veelzijdig. Kleine schoudertasjes bieden ruimte voor sleutels, je mobiele telefoon en andere kleine dingetjes. Ideaal voor bijvoorbeeld een avondje uit.  Deze tasjes vind je bij HJ de Rooy in veel verschillende kleuren, er past er altijd wel een bij je outfit! De clutches van HJ de Rooy zijn een handige combinatie van een klein schoudertasje en een portemonnee. Ze hebben vaak een speciaal telefoonvak en aparte vakjes voor pasjes. De schoudertassen van HJ de Rooy hebben een lekker handzaam formaat en in veel schoudertassen van HJ de Rooy vind je een keycoard in het hoofdvak. Verder heeft HJ de Rooy nog een aantal mooie en praktische werktassen. Deze tassen zijn groter dan de schoudertassen, hebben veel vakken en aan de  binnenkant vind je een creditcardhouder.

DR Amsterdam Schoudertas 1102742 Crackle Silver HJ de Rooy Schoudertas 1102957 Red HJ de Rooy Schoudertas 752977 Marlin Blue
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
HJ de Rooy
€59,95
€84,95
€119,95

 

HJ de Rooy Schoudertas 542852 Green DR Amsterdam Clutch 903114 Crackle Gold HJ de Rooy Werktas 17 752771 Black
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
HJ de Rooy
€199,95
€119,95
€259,95

 

Kijk voor een grote collectie HJ de Rooy tassen op Marington.nl