Vakantiefoto

Houd het vakantiegevoel vast!

De scholen zijn weer begonnen en de zomervakantie is voorbij. Dat betekent waarschijnlijk dat het de komende tijd afgelopen is met reizen. De grote reistassen en koffers kunnen weer in de kast!

Gelukkig zijn weekendjes weg of dagjes uit makkelijker tussen de werkdagen door te plannen. Een last minute weekendje weg in Nederland, een dagje dierentuin of pretpark, een dagje strand. Zo lang het weer (of je baas) het nog toelaat, kun je van alles bedenken om het vakantiegevoel nog even vast te houden!

Dagje uit

Tijdens een dagje uit kun je je verwonderen over de sprookjes in de Efteling, een stukje Nederlandse geschiedenis bekijken in het Van Gogh Museum, bijzondere exotische dieren bewonderen in Diergaarde Blijdorp of Burgers’ Zoo of je longen uit je lijf schreeuwen in attractiepark Slagharen. ’s Ochtends vroeg weg met een tas vol broodjes, drinken en snoepjes voor iedereen en de rest van de dag genieten van je vrije tijd. Een aantal tassen dat heel geschikt is voor deze dagjes uit hebben we op een rijtje gezet:

Enrico Benetti Caracas Rugzak 66024 Black Fatboy Rugzak Jumper Medium Red Leren Rugzak Savona Groot Cognac
     
Enrico Benetti
Fatboy
Marington
€37,50
€109,00
€119,95

 

Weekendje weg

Om nog iets dichter bij het echte vakantiegevoel te komen, kun je ook kiezen voor een lekker relaxed weekendje weg. Vaak zijn last minute weekendjes weg in Nederland makkelijk online te boeken voor weinig geld. Gezellig samen shoppen en eten in een gezellige stad als Maastricht, genieten van het veelzijdige en bruisende Amsterdam of even lekker uitwaaien aan het strand van Scheveningen. Voor zo’n weekendje weg is een grote reistas een beetje overdreven. Gelukkig zijn er genoeg leuke en handige weekendtassen te koop. Zo loop je niet onnodig met een veel te grote tas door de stad te slepen, maar heb je wel een tas waar gewoon alles in past wat je nodig hebt.
Een aantal handige tassen voor een weekendje weg vind je hieronder:

Mi-Pac Duffel Classic Black.2.jpgy Mi-Pac Duffel Aztec Tan:Red:Blue Leren Weekend Travelbag Toscane Small Donkerbruin
     
Mi-Pac
Mi-Pac
Marington
€47,50
€52,50
€179,95

 

Toch nog vakantie?

Misschien ben jij wel een van de gelukkige uitzonderingen die nog geen vakantie heeft gehad! Terwijl de rest van Nederland al weer druk aan het werk is, kun jij nog lekker genieten van een vakantie en de bijbehorende voorpret. Nieuwe bikini, een laatste keer onder de zonnebank, uitzoeken wat jullie zéker moeten gaan doen op jullie vakantiebestemming... Alleen nog even je koffer of reistas inpakken! Je vakantie voorpret is natuurlijk pas compleet als al je spullen goed beschermd zijn en makkelijk mee kunnen op reis. Hieronder vind je een selectie tassen die daar speciaal voor gemaakt is.

Leren Reistas Prato Donkerbruin Leren Reistas Siena Bruin Leren Reistas Torino Large Bruin
     
Marington
Marington
Marington
€219,95
€219,95
€259,95

 

Al deze tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington.nl