House in Style

House in Style

Lekker wegdromen onder de dekbedovertreksets en luxe ervaren in je eigen huis- en slaapkamer? Je huis wordt voorzien van meer warmte en sfeer aan de hand van de unieke dessins die House in Style aanbiedt. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame kwaliteit en wordt gekarakteriseerd door vernieuwend, stijlvol en luxe.

 

Het geheim achter het merk

De collectie van House in Style word gemaakt met respect voor mens en milieu. De collectie wordt geïnspireerd op de kleuren van de aarde, lucht en water. Het merk heeft een stoere en tijdloze uitstraling, waardoor het in menig kamer past. Een mix van een lichte en luchtige Scandinavische stijl, een heerlijke Mediterraanse sfeer en een vleugje chic.

 

Dekbedovertrekken en plaids

House in Style biedt dekbedovertrekken in diverse maten aan. Zo vind je een uniek dessin voor zowel eenpersoonsbedden als voor tweepersoonsbedden. Daarnaast zijn er ook afwijkende maten beschikbaar. Ook zijn de plaids binnen het merk erg geliefd. De plaids zijn zowel in de slaap- als woonkamer te gebruiken, wat zorgt voor veel variatie.

HS Como White 140x200+40 cm + 60x70 cm HS Como Blossom 140x200+40 cm + 60x70 cm HS Grijs Plaid Graham 80% Wol 130x180 cm
     
House in Style
House in Style
House in Style
€89,95
€89,95
€429,95

 

Prachtige sierkussens

House in Style biedt naast dekbedovertrekken ook onder andere sierkussens en plaids aan. Het merk onderscheidt zich door veelvuldig unieke en actuele designs te leveren met een uitstekende kwaliteit. Daarnaast laten de stijlen zich gemakkelijk met elkaar combineren en zorgen voor een stijlvolle aankleding van je woonomgeving met oog voor detail. Het combineren van de sierkussens met hetzelfde model plaid geeft een uniek en welgevallig beeld.

HS Graham Sierkussen Donker Grijs 50x50 cm HS Devon Stone Sierkussen 50x50 cm HS Hampshire Sierkussen Taupe 40x60 cm
     
House in Style
House in Style
House in Style
€109,95
€59,95
€79,95

 

House in Style is online verkrijgbaar bij Marington!