House in Style

House in style, oog voor detail

House in Style is een Nederlands merk dat producten voor in huis ontwerpt, maakt en verkoopt. Kwaliteit, stijl en oog voor detail zijn de meest kenmerkende eigenschappen van de producten van House in Style. Voor de dekbedovertrekken, kussens en plaids worden de fijnste stoffen gebruikt en deze producten worden mooi afgewerkt. Hierbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van mooie knopen en bijzondere stiksels en randjes. De stoffen van House in Style voelen heerlijk zacht aan, waardoor ze de zachtste handdoeken en de fijnste dekbedovertrekken kunnen maken.

House in Style combineren

De hele wooncollectie van House in Style is zo ontworpen dat alles bij elkaar gecombineerd kan worden, omdat voor de hele collectie dezelfde kleuren worden gebruikt. Dit zijn allemaal rustige kleuren in mooie natuurlijke tinten met veel grijs, blauw en bruin. Daarnaast zie je veel wit terug in de collectie van House in Style. Op die manier kun je je hele huis stijlvol inrichten met bij elkaar passende producten van House in Style. Combineer mooie sierkussens met een plaid op de bank of met een dekbedovertrek in de slaapkamer. Creëer een stijlvolle badkamer met een badmat die past bij de handdoeken en maak je slaapkamer compleet met een mooie sprei.

Dekbedovertrek Amalfi Dekbedovertrek Como Dekbedovertrek Marrakech
     
Amalfi White
Como Blossom
Marrakech White
Vanaf €139,95
Vanaf €89,95
Vanaf €79,95

 

Kussens en plaids kunnen ook mooi als decoratie gebruikt worden. Leg bijvoorbeeld een aantal producten bij elkaar op een stoel of in een mand. Hieronder zie je producten uit de serie Devon van het merk House in Style.

House in Style Devon

 

House in Style materialen

Op onze site vind je van House in Style fijne dekbedovertrekken, zachte plaids en kussens. Voor de dekbedovertrekken gebruikt House in Style veel verschillende materialen. Behalve katoen, het meest gebruikte materiaal voor dekbedovertrekken, maakt House in Style ook overtrekken en kussens van jersey katoen, katoensatijn en linnen. Ook binnen de collectie plaids van House in Style is veel keus uit verschillende materialen. Er wordt veel gebruik gemaakt van wol, maar ook van katoen en linnen. Elke stof heeft andere eigenschappen, uitstraling en kenmerken. Wol is warm en zacht, terwijl linnen juist koel en glad is. Zo kun je behalve bij de stijl van een product, ook bepalen welke eigenschappen je belangrijk vindt voor het gebruik van een product.

Kussen HS Bari Kussen Graham PLaid Graham
     
Bari Grijs
Graham Grijs
Graham Grijs
€39,95
€109,95
€429,95

 

Kijk voor meer House in Style op Marington.nl