hoofdafbeeldingIPAD

iPad hoezen

Om jouw iPad optimaal te beschermen tegen beschadigingen is er een iPad hoes. De iPad hoes zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kan blijven beleven van je iPad. Het voordeel van een iPad is dat je deze makkelijk mee kan nemen voor onderweg. Maar onderweg kom je vaak situaties tegen waar je iPad beschadigt kan raken. Bijvoorbeeld in je tas of als je hem laat vallen onderweg. Zelfs het weer kan tegen zitten, een hoes beschermt je iPad ook tegen oververhitting door de brandende zon of een onverwachte bui. Het vervoeren brengt dus ook veel risico’s met zich mee. Uiteraard is het onmogelijk om je tablet tegen alle gevaren te beschermen, maar veel problemen zijn uitstekend te voorkomen door een stevige hoes te gebruiken.

Leren iPad hoesjes

Het is dus belangrijk dat je iPad goed beschermd is, maar naast dit praktische aspect is het ook aardig dat deze er leuk uit ziet. Ga je voor een iPad hoesje met een trendy design, opvallende print of hippe kleur? Een leren iPad hoes is erg stijlvol en erg populair bij de wat zakelijke gebruiker. Een chique zwarte iPad hoes of bruine iPad hoes gemaakt van 100% echt kalfsleer ziet er niet alleen erg mooi uit, maar gaat ook nog eens lang mee. De hoge kwaliteit zorgt voor een schitterende uitstraling, perfecte details en afwerking en lange levensduur.

Verschillende iPad's vraagt om verschillende iPad hoezen

Een kleine iPad past ook wel in een grote iPad hoes, echter is het aan te raden om een goed aansluitende hoes te nemen. Hierdoor is je waardevolle iPad altijd rondom volledig beschermd. Voor je iPad Air hebben we speciale iPad Air hoezen en voor je iPad Mini compacte iPad Mini hoezen. Als alternatief voor een iPad hoes zou je ook kunnen kiezen voor een iPad case of iPad cover. Bescherm je iPad optimaal en zorg ervoor dat deze nog lang mooi zal blijven.

Bekijk ons hele assortiment iPad hoezen en bestel eenvoudig online.

Mujjo iPad Envelope Sleeve Tan Leren iPad Mini Hoes Jesolo Brown Mujjo Slim Fit iPad Air Sleeve Tan
     
Mujjo
Marxter
Mujjo
€49,95
€89,95
€84,95
Pratesi Leren iPad Mini Case Brown Pratesi Leren iPad Air Case Cognac Pratesi Leren iPad Mini Case Black
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€89,00
€99,00
€89,00