Brooks Molded

Brooks Moulded

De tassen van Brooks zien er op het eerste gezicht vrijwel uniek maar niet erg multifunctioneel uit. Dit zijn ze echter wel. Vaak zijn ze ook voor andere doeleinden te gebruiken dan alleen als schoudertas. Wij zoomen in op de tas: Moulded. Wat is er nou zo bijzonder aan dit model? Wat kan de tas wat andere tassen niet kunnen?

 

Moulded B3Brooks B3 Moulded Leather Bag Bruin

De tas Moulded heeft drie verschillende modellen. Dit zijn de B1, B2 en de B3. Soms heb je behoefte aan een soortgelijke tas maar dan in een ander formaat. Zo is de Moulded B3 de grootste tas van de drie. Het is een erg bijzonder en uniek design met een inhoud van maar liefst 5,5 liter. De tas kan als schoudertas gedragen worden, maar kan ook aan je fiets bevestigd worden. Je kunt de tas aan de hand van de twee riempjes aan het frame of de bagagedrager vastmaken. Op deze manier heb je je armen lekker vrij en zit niets je in de weg (letterlijk!). De tas is er in drie kleuren, wat het combineren ervan een stuk gemakkelijker maakt. De tas is te verkrijgen in de kleuren zwart, bruin en honing bruin.

 

Moulded B2Brooks B2 Moulded Leather Bag Honing Bruin

De Moulded B2 is een iets kleinere tas dan de Moulded B3. Dit maakt hem met een inhoud van 3,5 liter net geschikt voor bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon. Er kan dus niet erg veel in mee, wat de tas erg ideaal voor een klein uitstapje maakt! Alle drie de formaten bevatten een verstelbare schouderband. Verder is ook de B2 te verkrijgen in de drie neutrale maar prachtige kleuren. Zwart, bruin en honing bruin.

 

Moulded B1Brooks B1 Moulded Leather Bag Black

Tenslotte het fijnste tasje! De Moulded B1 is met een inhoud van 2,5 liter niet alleen het kleinste tasje van de drie, maar wellicht ook het meest functioneel! Het tasje is te gebruiken als schoudertas maar ook als een riem. Nog een keer voor de zekerheid overlezen? Inderdaad! Dat hoor je niet vaak ofwel? Maar dit is nog niet alles! Naast deze twee mogelijkheden kan de tas ook aan een fietszadel bevestigd worden. Zo is er zelfs nog ruimte voor een eigen fietstas of eventueel een combinatie met de Moulded B3.

Brooks tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!