Inpak tips voor kerst

Het is bijna kerst en de cadeautjes zullen langzamerhand wel opstapelen. In deze blog krijg je een aantal voorbeelden over hoe jij jouw cadeautjes origineel en leuk kan inpakken, en het is meestal een kleine moeite! Denk eraan de eerste indruk is een belangrijk onderdeel!

Tape als lint

Tape als lint

Je kan jouw cadeautje prachtig inpakken als je wat tape koopt in kerstkleurtjes. Plak de tape simpelweg in de vorm van een strik zoals weergegeven in de foto en voeg naar keuze als voorbeeld ‘candy cane’ rietjes in de vorm van een sneeuwvlokje bovenop.

Leuke creaties op bruin papier

Leuke creaties op bruin papier

Je kan bruin inpak papier heel snel heel leuk maken! Zoals weergegeven kan je bijvoorbeeld kleine sleetjes maken met zuurstokjes, bind het vast met een lintje. Ook kan je leuke kerstballetjes toevoegen, een kerstboompje maken of gewoon leuk wol eromheen binden!

Leuke kerstvormpjes

Leuke kerstvormpjes

Het is mogelijk om je cadeautjes makkelijk maar leuk in te pakken door een gewenste vorm te tekenen en dubbel uit te knippen. Plaats je cadeautje in het midden en plak/niet de vormpjes aan elkaar!

Hert silhouetjes

Hert silhouetjes

Teken hertjes op bruin papier of uit de krant, plak je hertjes op jouw cadeautje! Let op, handig om lichter papier als achtergrond te gebruiken voor een mooier resultaat. Voeg als laatst een leuk strikje toe en voilà!

Artistiek

Artistiek

Ben jij artistiek aangelegd? Gebruik wit papier om jouw cadeautje in te pakken en kleur het papier naar keuze in met krijt, wrijf het krijt iets uit voor het effect zoals in de foto.

Muzikaal

Muzikaal

Print bladmuziek uit (bijvoorbeeld jingle bells) in het groot en pak hiermee jouw cadeautje in. Voeg vervolgens een leuke strik toe en wat belletjes om het af te maken.