Blauwe denim shopper tassen

Denim is tijdloos en duurzaam en krijgt gedurende het gebruik een versleten look. Hou je dus van een vintage en unieke uitstraling dan is een stoere shopper van denim echt iets voor jou. Op deze pagina vind je enkele fraaie denim shoppers ter inspiratie...leuke combinaties van jeans met leer of canvas, patch patroon of leuke print.

Denim shopper

Mooie denim shopper gemaakt van jeans stof, voorzien van witte verf vlekken of bleech spots. Heb je al een shopper of een egale denim shopper gevonden, maar dan zonder witte vlekken? Zo'n leuke shopper is ook heel makkelijk zelf te maken met behulp van bleekmiddel of witte verf.

Denim shopper met witte vlekken

Leuke jeans shoppers

Denim shopper met leren handvatten

Leuke jeans shopper met leren accenten en handvatten, tevens stoere print op de denim stof aangebracht. Hip & stoer!

Shopper denim jeans canvas

Variant van bovenstaande shopper, alleen dan gecombineerd met een zand kleurige canvas, gouden banen en robuuste metalen ringen.

Denim tote bag

Waxed denim tote

Mooie tote bag van waxed denim, handige steekvakken aan de voorkant en stevige leren schouderbanden.

Denim tote bag

Denim patch shoppers

Shoppers met een blauwe denim of jeans patchwork hebben veelal een vintage uitstraling. Leuke en speelse combinaties met lichtere en donkere kleuren blauw, stiksel patronen en eventueel overige decoraties zoals franjes en metalen studs.

Denim shopper patch

Jeans shopper tas

Denim shopping bag

Denim shopping bag

Ben je lekker een dagje aan het winkelen, op zoek naar leuke aanwinsten voor je kledingkast? Of bij de supermarkt boodschappen doen? Een shopper van denim is dan ideaal, deze is namelijk erg stevig en ook makkelijk op te vouwen en weg te stoppen wanneer je deze niet gebruikt.

Shoppers van leer

Uiteraard hebben we ook leren shoppers, tijdloos en zeer duurzaam. Keuze uit verschillende merken en modellen.