Hoofdfoto_laptoptrolley

Je laptop veilig meenemen?

Jij wilt vast wel eens je laptop ergens mee naar toe nemen, op reis bijvoorbeeld is het altijd handig om informatie te kunnen opzoeken. Of het nou voor werk is of voor amusement, de informatie van het internet is onmisbaar geworden. Dus mocht je eindelijk van die welverdiende vakantie willen genieten of juist met een gerust hart op zakenreis willen gaan dan is het prettig om te weten dat je laptop veilig vervoerd wordt. Een laptoptrolley maakt het vervoeren van je laptop eenvoudig en veilig.

Speciale trolleys voor laptops

Het is niet langer nodig om de laptop in een sleeve te plaatsen om deze ergens mee naar toe te kunnen nemen. Laptop trolleys beschikken over een speciaal laptopvak, dit vak is gewatteerd of versterkt. Het vak sluit naadloos op het formaat van je laptop aan, dit zorgt er voor dat de laptop niet schuift en optimaal beschermd is. Er is voor elk formaat laptop een trolley te vinden, van laptop trolleys voor 15 inch laptops tot een 17 inch of 18,4 inch laptop trolley.

Business trolleys

Een business trolley heeft een aantal voordelen. Als je op zakenreis bent is het belangrijk dat je een ‘visitekaartje’ afgeeft. De business trolleys hebben een professioneel en stijlvol uiterlijk. De zakelijke trolleys zijn ook erg praktisch in gebruik en indeling. De vele soorten en maten vakken geven voldoende ruimte voor zakelijke producten en papieren. Voor de zakelijke reiziger is de businesstrolley perfect.

Laptoptrolleys als reistrolley

De laptoptrolleys zijn naast het gebruik voor laptops ook perfect te gebruiken als trolley om spullen mee te nemen op reis. Door de vele ruimte die de trolley herbergt kunnen hier veel spullen in worden opgeborgen. De andere vakken kunnen gebruikt worden om kleine spullen zoals toiletproducten in mee te nemen. Op die manier is alles eenvoudig geordend en gemakkelijk terug te vinden bij aankomst. De laptop trolleys met ingebouwd trolley systeem zijn helemaal ideaal als reistrolley. Deze trolleys beschikken over een telescopisch handvat en wielen en zijn daardoor net zo geschikt als echte reiskoffers.

 

Lightpak Laptop Trolley Rugzak Master Lightpak Business Laptop Trolley Lido JSA Businesstrolley Zilver
     
Ligthpak
Lightpak
JSA
€79,95
€119,95
€119,95
     
Dermata Pilotenkoffer Rundleer 1338A Bruin Alumaxx Pilotenkoffer Omega Alassio Leren Pilotenkoffer Silvana
     
Dermata
Alumaxx
Alassio
€429,95
€119,95
€159,95