Tassen opbergen

Hoe tassen opbergen?

Duurzame en mooie tassen verdienen het beste onderhoud en een mooi plekje in de kast of kamer. Het simpelweg opstapelen van de tassen kan zorgen voor beschadigingen en dat is waarschijnlijk wel het laatste waar je op zit te wachten. Dit probleem is eenvoudig en origineel op te lossen. Er zijn echter genoeg ideeën voor het mooi opbergen van tassen, deze moet je alleen net tegenkomen!

Je bent als het ware niet alleen de tas aan het “opbergen”, de tassen dienen ook als decoratie in het interieur. Een aantal handige en goede manieren om je tassen op te bergen is nooit overbodig.

 

Vakjes of bakjes

Je kunt de tassen gemakkelijk opbergen door ze te scheiden aan de hand van plankjes, hiermee creëer je vakken waar je de tassen in kan plaatsen. Doordat je zelf kan bepalen hoe groot de vakjes worden bespaar je een hoop ruimte. Ook kun je een doorzichtig bakje gebruiken zoals dit op de foto links is gedaan. Hier kun je kleine tasjes of clutches inzetten die qua kleur goed in jouw kamer passen.

Tassen opbergen Tassen opbergen

 

Eyecatchers in het interieur

Je kunt de tassen ook gebruiken om je interieur een nieuwe look te geven. Maak gebruik van de ruimte die je hebt en verwerk het tot één geheel met de rest van de kamer.

Tassen opbergen Tassen opbergen

 

Tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!