ipadhoes_HA

Jouw iPad veilig meenemen

Heb jij een iPad? Dan ben je er vast heel zuinig op. De iPad is praktisch en handig in het dagelijkse gebruik. Makkelijk om mee te nemen overal mee naar toe. De stap is makkelijk gemaakt, je stopt de iPad even snel in de tas en je gebruikt hem onderweg veel voor het nieuws, voor het appen of voor spelletjes. Maar onderweg zijn er veel risico’s die je gegarandeerd zal herkennen. Je kan de iPad laten vallen of je tas hard neerzetten, of het gaat onderweg regenen. Er kunnen tientallen oorzaken bedacht worden hoe jouw iPad beschadigd kan raken.

Hoe bescherm jij jouw iPad?

Jij wil dus jouw iPad beschermen, dit kan op meerdere manieren. Je hebt verschillende modellen, materialen, kleuren en soorten om uit te kiezen. En dan moet je ook nog kiezen voor een hoes, case of cover. Er zijn verschillende iPad hoezen beschikbaar in meerdere modellen, kleuren en maten. Uiteraard past een kleine iPad ook wel in een grote iPad hoes, echter is het aan te raden om een goed aansluitende hoes te nemen. Hierdoor is je waardevolle iPad altijd rondom volledig beschermd. Voor je iPad Air hebben we speciale iPad Air hoezen en voor je iPad Mini compacte iPad Mini hoezen. Als alternatief voor een iPad hoes zou je ook kunnen kiezen voor een iPad case of iPad cover.

Een leren iPad hoes

Een leren iPad hoes is zeer stijlvol en heel erg populair bij de zakelijke gebruiker. Een chique bruine iPad hoes of zwarte iPad hoes gemaakt van 100% echt kalfsleer ziet er niet alleen zeer fraai uit, maar is ook nog eens erg duurzaam. De hoge kwaliteit zorgt voor een prachtige uitstraling. De perfecte details en afwerking zorgen ervoor dat de hoes erg duurzaam is en dus lang meegaat.

Bekijk ons complete assortiment iPad hoezen online.

Mujjo iPad Envelope Sleeve Tan Leren iPad Mini Hoes Jesolo Brown Mujjo Slim Fit iPad Air Sleeve Tan
     
Mujjo
Marxter
Mujjo
€49,95
€89,95
€84,95
Pratesi Leren iPad Mini Case Brown Pratesi Leren iPad Air Case Cognac Pratesi Leren iPad Mini Case Black
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€89,00
€99,00
€89,00