Blauwe laptoptassen

Grote collectie blauwe laptoptassen

Blauwe laptoptassen zijn erg chique, professioneel en geschikt voor zowel studenten als werkende mensen. De meeste mensen zullen voor een standaard zwarte laptoptas kiezen, dus als je eens een keer voor een blauwe laptoptas kiest, ben je meteen een stuk unieker! Blauw staat erg mooi bij veel andere neutrale kleuren, zoals zwart, bruin, beige, taupe en wit. Maar ook als je van fellere kleurtjes houdt zoals geel, (koraal)rood of oranje, zul je een goede match vinden met een blauwe laptoptas!

Een blauwe laptoptas op je rug

Er bestaan verschillende soorten tassen waar een laptop in kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laptoprugzak, die superhandig is! Je hebt je handen altijd vrij als je een rugzak draagt en bovendien is het ook beter voor je als je gauw last hebt van een pijnlijke rug en schouders. Een blauwe rugzak distribueert het gewicht namelijk evenredig over je schouders, waardoor je minder gauw een schouder overmatig belast en daardoor misschien een beetje scheef zult lopen. Zeker als je naast een zware laptop ook nog eens veel papierwerk en boeken mee moet sjouwen, is een rugzak erg praktisch! Vaak hebben laptop rugzakken niet alleen een gewatteerde laptopvak, maar ook ruimte voor boeken, mappen, flesje water en eten. Je kunt dus gerust alles meeslepen zonder bang te zijn voor pijn!

Klassieke modellen

Zoek je meer een klassieke laptoptas die je crossbody kunt dragen? Ook dan staat een blauwe tas niet mis! Als je normaliter voor zwart gaat en je wil nu eens een ander kleurtje voor de verandering, dan kun je voor blauw gaan. Kies er bijvoorbeeld eentje in het blauw met grijstinten erdoor, als je het geheel graag zo neutraal mogelijk wil houden. Of wat dacht je van donkerblauw? Lijkt net zwart, maar ook weer niet, waardoor je tas extra kleurdimensie heeft. Als laatste zijn er natuurlijk ook nog verschillende maten laptoptassen verkrijgbaar, een kleine laptoptas voor een 13 inch laptop, een gemiddeld formaat 15,6 inch of een grote laptoptas voor een 17 inch laptop. Er is voor iedereen wel een geschikte tas te vinden!

Erg fraai en kwalitatief uitstekend zijn de blauwe laptoptassen van Barbarossa!