Kleine schoudertasjes

Ze zijn echt perfect voor een dagje of avondje uit: de kleine schoudertasjes. Geen gedoe met teveel spullen meesjouwen, maar gewoon lekker genieten. Lekker dansen met je vriendinnen, naar de musical met je moeder of een dagje uit met de kinderen, wat je ook gaat doen, dankzij het kleine schoudertasje heb je je handen vrij en precies dat bij je wat je nodig hebt. Kleine schoudertasjes worden gemaakt in heel veel verschillende kleuren leer en suède. Dat maakt deze tasjes eigenlijk nog leuker, want je kan voor iedere outfit of gelegenheid het perfecte kleine schoudertasje uitzoeken. Zo neem je altijd in stijl je spulletjes mee. Kleine schoudertasjes zien er vaak schattig en luxe uit. Dat komt door de verfijnde details, de kleinere gespen of knopen, dunne draagriempjes en fijne ritsjes die voor de tasjes worden gebruikt. Dit alles bij elkaar geeft het kleine schoudertasje een zeer vrouwelijk, luxe uiterlijk.

Ruime collectie kleine schoudertasjes online

Het fijne aan kleine schoudertasjes is dat ze vaak slechts een opbergvak hebben voor al je spulletjes. Sommige tasjes hebben nog een geheim vakje in de voering, voorzien van een ritsje. Ideaal voor bijvoorbeeld een pinpas of je lipstick. Het grote vakje biedt voldoende ruimte voor je mobiele telefoon, je sleutels, portemonnee en wellicht een paar zakdoekjes of andere benodigdheden.

Verschillende uitvoeringen

Het luxe leer dat voor de kleine schoudertasjes wordt gebruikt, kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Zo kun je gemakkelijk het perfecte tasje bij je outfit vinden. Kies bijvoorbeeld voor wit leer voor bij je zomerse outfit en neem een luxe zwart schoudertasje voor een chique avond uit. Ook hippe trendkleuren, zoals paars, blauw, rood en groen – en natuurlijke tinten bruin en beige zien we terug in de collectie kleine schoudertasjes.

Combineren met je schoenen

Het allerleukste van het samenstellen van een outfit is spelen met de kleuren van de accessoires. Als je uitgaat van een little black dress of een mooie zwarte jumpsuit voor een chique avond uit, dan mag je dit best combineren met gele pumps, een geel riempje en gele oorbellen. En je tasje? Die moet dan ook geel zijn in plaats van zwart. Wanneer je je kleine schoudertasje of clutch in dezelfde kleur als je schoenen combineert, dan creëer je een mooie outfit waarin je gezien zal worden. Daarom worden de kleine schoudertasjes juist in zoveel kleuren uitgevoerd.

Leuke vormen

Kleine schoudertasjes mogen ook verschillende vormen hebben. Zo zijn er ronde schoudertasjes, maar ook vierkante en rechthoekige. Door te spelen met de vormen, heb je ook steeds een andere grootte opbergvak. Hou hier bijvoorbeeld rekening mee als je het kleine tasje ook wilt gebruiken voor je mobiele telefoon. Gelukkig geven we aan bij de tassen hoe groot ze zijn, zodat je altijd het perfecte kleine schoudertasje vindt dat bij jouw stijl past.