Kleine tas

Klein van stuk, maar groots als het gaat om de mogelijkheden

Het is altijd fijn om een klein tasje bij de hand te hebben voor als je uitgaat of even niet zoveel nodig hebt. Kleine tassen zijn fijn voor het meenemen van bijvoorbeeld de autopapieren, je mobiel, autosleutels of fietssleutels en wellicht een make-upje of brillenkoker. Kleine tassen zijn handig op vakantie als je je geld dichtbij je wilt dragen. Maar ook ideaal tijdens een festival, concert of dagje uit waarbij je toch je camera om je nek hebt hangen en alleen het broodnodige bij je hoeft te hebben. Kleine tassen zijn misschien klein van stuk, maar groots als het gaat om de mogelijkheden.

Leuke kleine tassen online

Kleine tassen van leer of suède hebben bovendien een heel chique uitstraling. Uitgevoerd in roomwit bijvoorbeeld is het een perfecte tas voor een bruid, in zwart is het een geweldig tasje voor een gala en in knalrood is het ideaal als je naar een concert gaat. Voor zowel heren als dames hebben wij een ruime collectie aan kleine tassen van leer en suède uitgevoerd in veel verschillende kleuren en vormen. Vierkant, rechthoekig, zelfs ronde vormen kun je in de collectie kleine tasjes tegenkomen. En wat dacht je van gekke vormen? Een tasje in de vorm van een kat, gebakje of cactus is zeer leuk als het om een klein tasje gaat. En wat dacht je van bonte kleuren: wit, zwart, rood, turquoise, limegroen… kleine tasjes mogen best opvallen namelijk. Maar ook neutrale kleuren zoals bruin, cognac, beige en grijs zijn erg populair, mede omdat dit soort kleine tassen makkelijk te combineren zijn met verschillende outfits, stijlen en andere kleuren.

Klein maar fijn, kleine tassen zijn heel veelzijdig in gebruik. Ze zijn er als clutch, handtas, crossbody tas, tas met polsband (vooral voor heren) en schoudertasje. Er zijn mini tasjes waar heel weinig in kan, maar precies datgene wat je nodig hebt en iets grotere kleine tassen waar met gemak reispapieren in mee genomen worden. Je gebruikt de kleine tas vooral als je alleen het broodnodige bij je wilt hebben of bij de hand wil hebben. Handig in de auto bijvoorbeeld of als handbagage op Schiphol.

Kleine leren tassen voor iedere gelegenheid

In onze collectie kom je daarom van veel verschillende designers de mooiste kleine tassen tegen voor hem en haar en voor iedere gelegenheid. Laat je verrassen door een klein tasje vol kraaltjes of een handige handtas voor mannen uitgevoerd in zacht, donkerblauw leer. En als het tasje door het gebruik wat krasjes gaat vertonen, dan is dat natuurlijk helemaal niet erg. Leer hoort namelijk een verhaal te vertellen en ieder krasje vormt een nieuwe herinnering. Ook op de kleine tasjes.

Iedereen hoort een of meerdere kleine tassen te hebben voor die momenten dat je niet alles hoeft mee te slepen. Dus kijk snel rond in onze shop en je hebt zo het perfecte tasje voor een avondje bioscoop, dagje pretpark, bijzondere bruiloft of iedere andere gelegenheid gevonden. Of neem er meteen twee; kun je lekker afwisselen.