Tas kopen

Wij van Marington vinden: je kunt nooit genoeg tassen hebben. De meeste vrouwen zijn het daar mee eens: niet voor niets vind je in het gemiddelde Nederlandse huishouden 6 handtassen (als we alle koffers, laptop- en sporttassen mee moeten gaan tellen zijn we aan het einde van de dag immers nog niet klaar). Veel? Nou, wij Nederlanders blijken toch weer aardig bescheiden. Neem het gemiddelde Italiaanse huishouden maar eens: maar liefst tussen de 20 en 60 handtassen per gezin! Waarom toch zo veel? Wellicht omdat de gemiddelde vrouw maar liefst 2,4 kilo aan spulletjes meesleept in haar handtas...en die tas zo snel verslijt? Of omdat we tijdens het uitgaan een kleiner tasje makkelijker vinden dan het exemplaar dat we meenemen naar het werk? Of gewoon omdat we de handtas als een modeaccessoire zien en elke outfit opleuken met een ander juweeltje van een tas? Wat de reden ook is...de handtas is een geliefd onderwerp van vele vrouwen. Wist je dat een vrouw gemiddeld 76 dagen van haar leven bezig is met het zoeken naar een tas? 76 dagen! Als je er dan toch zo veel tijd aan besteed, dan wil je natuurlijk geen kat in de tas...euh zak...kopen. Daarom, drie handige kooptips van Marington!

1. Leer is de norm!

Wij van Marington vinden dat een tas van echt leer de norm zou moeten zijn. Waarom? De leren tas is een basic. Een basic die je veel gebruikt en die daarom kwalitatief goed in elkaar moet zitten. Bovendien: de leren tas raakt nooit uit de mode en is te matchen met veel verschillende outfits. Bij Marington vind je daarom een grote collectie  mooie, leren tassen voor zowel heren als dames. Ook voor jou is er dus een perfecte leren tas te vinden!

2. Besteed aandacht aan vorm/ formaat

Ga niet blind af op het eerste uiterlijk van de tas, en check behalve het materiaal ook de vorm en het formaat. Waarvoor ga je de tas gebruiken? Hoeveel spullen wil je er in kwijt kunnen? En hoe ziet de vorm van de tas eruit? Immers kan een goede tas meer voor je figuur doen dan je wellicht denkt! Houd als richtlijn het volgende aan:

  • Lange lichaamslengte? Kies voor een grotere tas.
  • Kleiner van stuk? Kies dan niet voor een tas met grote afmetingen.
  • Slank? Kies voor een ronde vorm tas.
  • Wat molliger figuur? Kies voor een vierkant gevormde tas!

3. Vergeet de indeling niet!

Tot slot: vergeet niet om de indeling van de tas te bekijken. Het klinkt wat flauw: maar niemand vindt het prettig om in de rij voor de supermarkt lang naar een portemonnee te moeten zoeken. En voor de sloddervossen onder ons: zo’n aan de tas bevestigd keycordje waaraan je je sleutels kunt hangen is stiekem wel erg handig!

Bonustip

En de bonustip van vandaag...zoek een mooie tas uit bij Marington. Dan moet je natuurlijk wel even bedenken welk formaat en welke vorm en indeling je praktisch en mooi vindt, maar dan weet je in ieder geval zeker dat het met kwaliteit en service goed zit! ;-) Bekijk hier het complete assortiment tassen en kies je favoriet!