Landelijke badkamer inspiratie

Voor in huis is een landelijke stijl helemaal van nu. Dat geldt niet alleen voor woonkamers en slaapkamers, je kunt ook je badkamer in landelijke stijl inrichten. Hieronder laten we een aantal prachtige foto's zien van landelijk ingerichte badkamers.

 

Grijze landelijke badkamer

Zwarte landelijke badkamer

Grijs is een kleur die heel goed past in de landelijke stijl. De mooie grote grijze tegels op de vloer geven een mooie uistraling. De rieten wasmanden, de designradiator en de houten details bij het ouderwetse raam maken deze landelijke badkamer af.

Landelijke badkamer: grijstinten i.c.m. hout

Landelijke badkamer wit bad

Nog een prachtige landelijke badkamer met de vintage grijze tegels op de vloer. Ook in de nis bij het bad zijn soortgelijke tegels gebruikt, waardoor de hele ruimte een geheel wordt. Ook hier zie je de rieten wasmanden, die mooi passen in deze landelijke stijl. De grote houten deuren achterin zijn een echte eyecatcher in deze badkamer, net als het mooie witte bad dat in een nis is geplaatst.

Badkamer met landelijke schuifdeur

Landelijke badkamer schuifdeur

Op deze foto zie je dat modern en landelijk heel goed samen gaan. De badkamer is modern uitgevoerd in wit en heeft een strakke uitstraling. Er is een mooi detail in hout uitgevoerd aan de rechterkant van de badkamer. Daardoor past de bijzondere houten schuifdeur aan de buitenkant van de badkamer toch heel goed bij deze ruimte. De schuifdeur heeft een stoer, vintage uiterlijk en kan zomaar uit een oud gebouw komen.

Landelijke badkamer hout

Landelijke badkamer hout

Ook in deze badkamer zie je weer de vintage tegels op de vloer. Hier is gekozen voor kleinere, vierkante tegels van gelijk formaat, maar in verschillende tinten. Het gebruik van veel hout maakt deze badkamer typisch landelijk. De mooie houten balken in het plafond en in de muur laten de ruimte oud lijken. De prachtige kast van hetzelfde hout zorgt voor een mooi geheel, samen met het houten krukje en de bruine mand met handdoeken. Je ziet hier dat hout heel mooi combineert met het wit van de muren en het leuke witte luikje.

Landelijke badkamer met gemetselde muur

Landelijke badkamer gewei

Houten balken passen niet alleen heel mooi bij strakke witte muren, maar ook bij stoere gemetselde muren. De oude balken en de robuuste muur zorgen voor een stoere uitstraling in deze badkamer. Het stijlvolle witte bad heeft een hele andere stijl, maar past toch perfect in deze ruimte. Door ook nog een gewei, plantjes en een leuke stoel aan de ruimte toe te voegen, krijgt de ruimte een rustigere uitstraling.

Landelijke badkamer met stenen wastafel

Landelijke badkamer

Een mooie detailfoto van een zwarte badkamer met stoere, robuuste stenen wastafel. Aan de wastafel is een tweetal handige ringen gemaakt, waar je makkelijk een handdoek aan op kunt hangen. Op de vloer liggen kleine zwarte tegeltjes en de muur is geverfd in 2 kleuren grijs. Dit ziet er niet alleen stoer uit, het maakt de badkamer ook een beetje speels. Het vintage krukje en de spiegel zijn mooie details, die er ook voor zorgen dat de badkamer niet alleen zwart en grijs is.

Landelijke badkamer met douche

Landelijke badkamer douche

De eerste foto van een douche in een landelijke badkamer. Een badkamer hoeft natuurlijk niet altijd een bad te hebben voor een romantische of landelijke uitstraling. In deze mooie donkere badkamer is een mooie grote inloopdouche gemaakt. De badkamer is een mooi geheel door overal dezelfde tegels te gebruiken, in verschillende formaten. De moderne spotjes en designradiator passen ondanks hun moderne design heel goed in de landelijke stijl van de rest van de badkamer. De mooie houten deur en de landelijke kroonluchter maken de ruimte helemaal af.

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95