Een laptop trolley ziet er altijd professioneel en representatief uit en is daarnaast ook nog eens erg praktisch en gebruiksvriendelijk. Erg handig natuurlijk op zakenreis of indien lange afstanden overbrugd moeten worden. Een gewone laptoptas met laptop, documenten en overige items wordt al snel zwaar of heeft te weinig ruimte om alle spullen in op te bergen die u mee wilt nemen. Naast ruimte voor een laptop zijn er opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld kleding en toilet spullen.

Laptop trolley

Leren Reistrolley Nizza DonkerbruinEen laptop trolley is zeer praktisch, sterk en lichtgewicht. Uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker, maar natuurlijk ook voor een weekendje weg of voor een korte vakantie. Bepaalde eigenschappen zijn ook afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, bijvoorbeeld ABS, aluminium, polycarbonaat, nylon of leer.

Een laptoptrolley met speciaal laptopvak beschermd uw laptop optimaal door middel van een padding van schuim of hard kunststof omhulsel, tevens zijn er laptop trolleys met een apart compartiment voor een iPad of tablet. Er zijn trolleys met een laptopvak voor een 15 inch,17 inch en 19 inch laptop, kijk dus goed of het laptopvak groot genoeg is voor uw laptop. Soepele wieltjes zorgen ervoor dat een trolley moeiteloos rijdt en met een telescopisch uitschuifbaar handvat bepaalt u zelf de gewenste hoogte en is in een handomdraai tevoorschijn te halen. Voor het verplaatsen van de trolley over korte afstanden of het even optillen kan het handvat gebruikt worden.

Professionele laptoptrolley

JSA Businesstrolley ZwartDe meeste laptoptrolleys zijn ideaal om te gebruiken als handbagage wanneer je gaat vliegen, kijk voor de zekerheid wel even bij de luchtvaartmaatschappij de richtlijnen na. Gaat u voor een fraaie hoogglans zwarte trolley of toch voor een stoere en robuuste aluminium trolley?

Marington.nl heeft een grote collectie laptoptrolleys en laptop trolleys, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Bekende merken zoals Alassio, Alumaxx, JSA en Lightpak, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.