hoofdafbeelding_laptoptas.jpg

Je laptop veilig meenemen

Het zakelijke leven, vroeg in de ochtend op staan. Klaarmaken voor werk. Douchen, ontbijten en tandenpoetsen. Vergeet je laptop niet waar al je belangrijke documenten opstaan voor werk! En je bent onderweg, maar onderweg wil je niet dat er iets gebeurt met je laptop. Als die gegevens vrij gegeven worden of verloren gaan kom je toch aardig in de problemen.

Met een laptop naar school

Of moet jij weer vroeg opstaan om naar die saaie lessen te gaan op school? Vooral met dit koude weer op de fiets, je moet er niet aan denken. En wie schrijft er tegenwoordig nog in een schrift? Je kan veel makkelijker een laptop aanschaffen, typen.. veel handiger. Maar bij het dagelijkse gebruik van je laptop en tijdens je fietstocht kom je veel risico’s tegen. Je wilt je laptop niet beschadigt hebben want je belangrijke gegevens van school staan bewaard op je laptop.

Laptoptassen een praktische en stijlvolle oplossing

Wat heb je dan nodig om de zekerheid te krijgen van veiligheid? Een laptoptas zou de perfecte oplossing zijn. Een prachtige en professionele laptoptas is niet alleen praktisch en veilig voor je laptop maar het brengt ook nog veel stijl. De laptoptassen beschikken over een speciaal laptopvak. Een stevige laptop tas is onmisbaar wanneer je de laptop veilig wilt opbergen en meenemen. Maar natuurlijk wil je ook dat deze er geweldig uitziet, ga dan voor een een prachtige laptop tas gemaakt van echt leer voor zakelijk gebruik of een trendy en fris model voor school of dagelijks gebruik.

Hoeveel inch is jouw laptop?

Er zijn veel verschillende maten laptoptassen. Bij de juiste maat is je laptop optimaal beschermt en verschuift de laptop niet in de tas. Omdat de laptop strak in de tas zit is die niet alleen veilig maar het draagt ook comfortabel. Zo zijn er veel verschillende maten. Bijvoorbeeld een laptoptas 15,6 inch, laptoptas 17 inch en een laptoptas 17,3 inch. Dus kies de maat van jouw laptop uit en zoek een mooie tas in jouw stijl!

Bekijk onze gehele collectie laptoptassen.

Leren Aktetas Verbano Bruin Leren Aktetas Montepulciano Cognac Leren Dames Aktetas Faenza Rood
     
Verbano
Montepulciano
Faenza
€179,95
€129,95
€139,95
     
Leren Laptoptas Efisio Brown  Leren Laptoptas Laurentum Dark Brown Leren Laptoptas Fabiano Dark Brown
     
Efisio
Laurentum
Fabiano
€199,95
€219,95
€189,95
     
Leren Aktetas Tortona Donkerbruin Leren Aktetas Asti Bruin Leren Aktetas Moncalieri Zwart
     
Tortona
Asti
Moncalieri
€219,95
€159,95
€219,95
     
Pratesi Raffaello Laptoptas Large Santa Croce Cognac Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Santa Croce Marrone Pratesi Leonardo Aktetas Radica Black
     
Raffaello
Marrone
Leonardo
€499,00
€559,00
€599,00