Laptoptrolley

Groot assortiment laptop trolleys online

Laptops zijn essentieel geworden in de maatschappij. Daarom hebben velen van ons een laptop, MacBook of notebook. Snel iets opzoeken voor eigen amusement is de normaalste zaak van de wereld geworden, maar ook zaken doen kan nu altijd en overal. Waar je de laptop ook voor gebruikt, als je op reis gaat met het apparaat is het fijn om te weten dat deze veilig kan worden meegenomen. Een laptoptrolley is daarbij de juiste keuze.

Business trolleys

Een business trolley is vooral geschikt voor zakelijke gebruikers. Met een business trolley geef je meteen je visitekaartje af bij binnenkomst. Business trolleys hebben namelijk een stijlvol uiterlijk. Naast een chique uitstraling zijn zakelijke trolleys ook erg praktisch ingericht. Dit is vooral handig tijdens een zakenreis. De computer trolleys beschikken naast een speciaal vak voor de mobiele computer vaak over een ruim hoofcompartiment. Ook hebben de trolleys vaak handige rits- en inschuifvakken, speciale vakken voor pennen, pasjes en visitekaartjes en vakken van A4-formaat voor belangrijke documenten. Een computer trolley houdt zodoende rekening met alle wensen van de zakelijke reiziger.

Laptop trolleys

Er zijn natuurlijk ook gewoon laptop trolleys voor de privégebruiker. Het meenemen van een laptop in een sleeve of hoes in niet meer van de deze tijd. Er zijn genoeg tassen, koffers en trolleys die speciaal voor laptops zijn ontworpen. Computer trolleys beschikken over een speciaal laptopvak die gewatteerd of versterkt is. Het vak sluit naadloos om de mobiele computer aan en zorgt daardoor voor een optimale bescherming. De ontwerpen van laptop trolleys zijn tegenwoordig bovendien zeer modieus.

Reistrolleys

Laptoptrolleys zijn ook perfect te gebruiken als trolley om mee te reizen, zeker wanneer je geen lange tijd van huis bent. Door de vele ruimte die de computer trolley herbergt kunnen hier veel spullen in worden opgeborgen. Een computertrolley met telescopisch handvat en wielen is ook nog eens eenvoudig mee te nemen.

Bekijk ons complete assortiment computer trolleys en bestel eenvoudig online. Heb je toch liever een laptoptas? Geen probleem, we hebben honderden fraaie laptoptassen in ons assortiment.

Groot assortiment laptop trolleys online

Een laptop ergens mee naartoe nemen is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Het snel kunnen opzoeken van informatie en iets opzoeken voor het werk of voor amusement is steeds belangrijker geworden. Wanneer je op zakenreis of gewoon op een welverdiende vakantie is het prettig om te weten dat je de laptop zonder zorgen met je mee kunt nemen. Een laptoptrolley maakt het vervoeren van je laptop een eenvoudige klus, maar een laptoptas kan natuurlijk ook heel goed.

Speciale trolleys voor laptops

Niet langer hoef je de laptop in een sleeve te plaatsen om deze ergens mee naar toe te kunnen nemen. Laptop trolleys beschikken over een speciaal laptopvak die gewatteerd of versterkt is. Het vak sluit naadloos op de laptop aan en zorgt voor een optimale bescherming. Voor elk formaat laptop is er een trolley te vinden, van laptop trolleys voor 15 inch laptops tot een 17 inch of 18,4 inch laptop trolley.

De voordelen van een laptopkoffer

Koffers zijn een populair reismiddel. Wanneer je koffers vergelijkt met tassen zijn er enkele belangrijke verschillen te benoemen. Zo zijn koffers door een harder frame vele malen steviger en sterker dan een tas. Dit is vooral van nut wanneer je veel reist. Door de hardheid van een koffer beschermt deze je documenten, maar ook andere spullen zoals een laptop optimaal tegen beschadigingen. Om deze reden worden koffers veel aangeschaft door zakelijke gebruikers.

Koffers voor laptops

Wie heeft er tegenwoordig geen laptop of MacBook? Het apparaat heeft zoveel functies dat het overal voor wordt gebruikt. Doordat het steeds belangrijker is geworden mobiel te zijn, werken veel mensen vanaf een laptop. In het bedrijfsleven zijn laptops daarom haast onmisbaar geworden. Een laptop koffer beschikt over een speciaal laptopvak waar de laptop perfect in past met als resultaat een optimale bescherming tegen allerlei soorten schade. Als je van plan bent op reis te gaan met een laptopkoffer is het verstandig van tevoren te kijken of de koffer geschikt is als handbagage. Voor laptopbezitters die liever het gewicht niet met zich meedragen zijn er laptop trolleys met een telescopisch handvat en wielen.

Leren laptop koffer of aluminium laptop koffer?

Het praktische aspect van koffers wordt over het algemeen zeer gewaardeerd. Laptopkoffers zijn echter veel meer dan dat alleen. Door de fraaie ontwerpen zijn koffers modieuze fashionitems geworden. Vooral de leren laptopkoffers beschikken over een chique uiterlijk waarmee je meteen een visitekaartje afgeeft. Een bruine of zwarte leren laptop koffer past bovendien bij vrijwel ieder kostuum. Naast leren laptop koffers zijn er ook een aantal aluminium laptop koffers, erg stoer en robuust.

Trendy laptopkoffers

Laptopkoffers zijn er in veel trendy en stijlvolle kleuren. Een koffer in een felle kleur laat zien dat je anders bent dan anderen en genoeg zelfvertrouwen hebt om dit te uiten. Een rode of blauwe koffer kan bij de juiste outfit zelfs erg onderscheidend werken. Voor welke kleur ga jij?

Bekijk ons complete assortiment laptop koffers en bestel eenvoudig online.