gezellige woonkamer

Lekker warm de herfst in

De zomer lijkt helemaal voorbij in Nederland. De hele week wordt het kouder, het regent, het waait... Echt herfst! Hoog tijd om het in huis weer gezellig te maken en je voor te bereiden op de koude dagen die eraan komen!

Het is natuurlijk jammer dat de zomer voorbij is. Voorlopig kunnen de vrolijke jurkjes en korte broeken wel weer terug in de kast. Toch is de herfst ook zeker een mooi seizoen! De mooie kleuren in de natuur, je huis gezellig inrichten en fijne avondjes op de bank met een kleedje en een grote kop thee. Zolang je niet door de regen hoeft, is er eigenlijk weinig te klagen. Wij zetten hieronder een aantal mooie producten op een rij die je kunnen helpen voorbereiden op het slechte weer. Zo kun je er het beste van maken!

Sfeervolle verlichting

Lampen zijn onmisbaar voor een prettige sfeer in huis tijdens de donkere maanden. Vooral omdat de lampen vaak vroeg aan moeten, is het belangrijk om prettig licht te hebben. Het is fijn om lampen te hebben die mooi, sfeervol licht geven. Daarnaast kunnen lampen als mooie accessoires gezien worden, die echt iets toevoegen aan je interieur.

Hanglamp Sjoukje Hout Ø34 cm Nikkel : Wit.1.jpg Hanglamp Kylie X-Large Ø60x42 cm Cement : Wit Campaign Tripod Lamp Zwart SL019B
     
Light Living
Light Living
Authentic Models
€63,95
€149,95
€460,00

 

Warme plaids

Als je dan ’s avonds lekker op de bank zit, met een goed boek en een kop thee, is het ideaal om er een mooi plaid bij te kunnen pakken. Het is heerlijk warm, je kunt er lekker helemaal onder zitten en het liefst kom je dan de bank niet meer af. Plaids zijn er in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen. Onderstaande plaids zijn van wol.

HS Plaid Ibiza Antraciet Grijs Bruin Plaid Riva HS Plaid Graham Grijs
     
House in style
Eagle Products
House in style
€79,95
€159,95
€429,95

 

Zachte dekbedovertrekken

Tijdens de hele koude nachten is het fijn om in een lekker warm bed te liggen na je gezellige warme avondje beneden. Vooral flanellen dekbedovertrekken zijn dan heerlijk. Deze variant van katoen is extra zacht en warm, maar ademt wel. Daarom zijn ze zo geschikt tegen de echte kou. Beddinghouse heeft een nieuwe herfst- en wintercollectie waarin veel gebruik is gemaakt van flanel.

Dekbedovertrek 140x200:220 Beddinghouse Dawson Blue Dekbedovertrek 200x200:220 Beddinghouse Edmonton Bluegrey Dekbedovertrek 240x200:220 Beddinghouse Stewart Aqua Blue
     
Beddinghouse
Beddinghouse
Beddinghouse
€49,95
€89,95
€99,95

 

Kijk voor een grote collectie woon producten op Marington.nl