Onze Italiaanse leren aktetassen zijn handgemaakt volgens traditioneel vakmanschap en hebben een tijdloos design. De aktetassen zijn gemaakt van echt kalfsleer en zijn van de beste kwaliteit, u zult er jarenlang plezier van hebben. Wij hebben een breed scala van leren aktetassen. Variërend in design, van klassiek tot trendy en modern, inclusief een leren handvat of schouderband, gespsluiting, ritssluiting of druksluiting, etc. Prachtige kleuren...bruin, zwart, donkerbruin, roodbruin en cognac. Ook onze prijzen zijn erg aantrekkelijk!

Naast de gewone leren aktetassen die geschikt zijn voor zowel heren als dames, hebben we ook speciale leren dames aktetassen. Deze dames aktetassen zijn iets kleiner dan de normale modellen of zijn uitgevoerd in een zogenaamd 'shopper' model.

Leren aktetassen

Leren aktetassen

Leren aktetassen zijn uitstekend te gebruiken om uw documenten, laptop of iPad op te bergen. Professionele aktetassen, businesstassen, documententassen en laptoptassen. Zoekt u een fraaie leren aktetas voor uzelf of misschien als kado voor een vriend of familielid?

Bekijk onze hele collectie leren akteassen.