Herentas

Stoere herentassen

 

Geen uitpuilende broekzakken meer

Het is afgelopen met de bobbel-broekzakken. Voortaan heb jij al je dagelijkse benodigdheden zoals autosleutels, huissleutels, portemonnee en smartphone in een leren herentas. Leren herentassen zijn helemaal trendy en dat is geen wonder. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar nog super praktisch ook. Je portemonnee hoeft niet meer in de achterzak van je broek en je autosleutels en telefoons hoef je voortaan niet meer in je broekzakken te proppen. Zeg nou zelf...erg comfortabel zit het eigenlijk nooit. Ga jij op de fiets naar het werk? Dan is een leren rugzak perfect: je hebt geen fietstas nodig en kunt lekker op je mountainbike. Loop je naar je werk? Dan is een rugtas helemaal ideaal; je hebt je handen vrij, kunt je smartphone gebruiken en je kunt ze ook nog in je zakken stoppen als je het koud hebt.

 

Mannelijk en professioneel

De tijd dat tassen alleen voor dames waren bestemd is passé. Modebewuste mannen van deze tijd lopen tegenwoordig ook met een leren tas over straat en daar kijkt niemand meer van op. Waarom zouden ze ook; een leren herentas is een accessoire met een op en top mannelijke uitstraling door het materiaal, de strakke vormgeving en de kleurstelling. Leren herentassen zijn representatief. Als jij op je werk verschijnt met een stoffen tasje zul je weinig zakelijke waardering oogsten. Kom jij daarentegen binnen met een kwalitatief uitstekende leren aktentas of laptoptas dan heb je een professioneel charisma en maak je een statement in de zakenwereld.

 

Stijlvolle leren herentassen

Accessoires zijn belangrijk voor je presentatie op je werk of daarbuiten. Leren herentassen geven elke outfit een representatief cachet. De keuze is groot. Wil je bij elke outfit graag een bijbehorende leren herentas? Marington heeft voor jou leren herentassen in verschillende kleuren, soorten en maten. Saaiheid staat niet in het woordenboek van Marington, dynamiek en stoerheid wel. In het uitgebreide assortiment leren herentassen zie je leren aktentassen, schoudertassen, backpackers, laptoptassen, Ipad tassen en nog meer leren herentassen in verschillende soorten bruin en zwart. Daarmee houdt het niet op: de collectie telt ook trendy tassen in blauw, rood of andere dynamische kleuren. Ben jij ook overtuigd? Schaf dan ook snel zo’n leren herentas aan.

 

Marington.nl heeft een prachtige collectie herentassen, ruime keuze en eenvoudig online te bestellen.

 

Populaire herentassen

 

Pride & Soul Leren Schoudertas Jolly Zwart Floto Forum Messenger Saddle Brown Leren Schoudertas Grosetto Bruin
     
Pride & Soul
Floto
Marington
€109,95
€349,95
€159,95
     
Leren Heren Schoudertas Cesenatico Cognac Leren Laptop Messenger Bag Adriano Brown Leren Herentas Fidenza Rood
     
Marington
Marxter
Marington
€159,95
€299,95
€189,95
     
Leren Herentas Parma Donkerbruin Leren Herentas Ferrara Zwart Leren Herentas Carpi Bruin
     
Marington
Marington
Marington
€119,95
€149,95
€119,95