Leren luiertas

Ruime collectie leren luiertassen online

De luiertas is een echte must-have voor moeders. Een luiertas is zoveel meer dan een tas voor luiers alleen. Je draagt er alles in mee wat je onderweg maar nodig kunt hebben, zowel voor jezelf als voor je kindje. Waar je de kleine uk ook mee naar toe neemt, je hebt sowieso een heleboel spulletjes nodig! Een flesje drinken, wat te eten, luiers, billendoekjes en meer. Een beetje luxe mag best als het gaat om een luiertas. Kies daarom voor een leren luiertas!

Leren luiertassen

Leren luiertassen zijn van hoge kwaliteit, daar ga je zeker jarenlang plezier van hebben. Bovendien bevatten deze luiertassen voldoende opbergmogelijkheden voor alle spulletjes die je maar mee wilt nemen. Zo is er voldoende ruimte voor natuurlijk de luiers, flesjes, doekjes en je eigen dingen zoals bijvoorbeeld portemonnee, telefoon of sleutels. Sommige leren luiertassen hebben zelfs een leren luiertas matje waarop je je kindje kunt verschonen. De meeste luiertassen zijn voorzien van een makkelijke draagband waardoor je hem zo over je schouder kunt hangen. Vaak zijn de tassen ook voorzien van een handvat, dus je kunt de tas op vele manieren dragen. De tassen hebben aparte vakken, zodat je gemakkelijk een schone luier of billendoekje kunt pakken. Ook ideaal: vaak hebben luiertassen ook een mogelijkheid tot bevestiging aan de kinderwagen!

Luiertassen leer

Daarnaast zijn luiertassen van leer makkelijk met een vochtig doekje af te nemen, waardoor kleine ongelukjes geen enkel probleem zijn. Het leer is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, het een en ander is natuurlijk verschillend per merk. Hierdoor is er keuze genoeg en vind je altijd wel een luiertas die zowel bij jou persoonlijk als bij de kinderwagen past. De leren luiertassen in onze collectie variëren van stug en mat tot glanzend. Voor ieder wat wils!

Jarenlang plezier van je luiertas van leer

Een leren luiertas is een ware investering. Krijg je nóg meer gezinsuitbreiding? Of wil je de tas nadat je kindje uit de luiers is, gaan gebruiken als een gewone reistas of tas voor een dagje uit? Dat komt goed uit, want leren luiertassen zijn van fantastische kwaliteit en gaan heel erg lang mee. Zelfs naar het werk misstaat deze multifunctionele tas niet!

Vooral de multifunctionele leren schoudertassen van Burkely en Micmacbags zijn erg populair om als hippe en stoere leren luiertas te gebruiken.