Burkely portemonnees

Burkely portemonnees en kleine clutches

De Burkely portemonnees voor dames zijn zeer elegant, soms voorzien van een polsbandje, waardoor ze wat weg hebben van een clutch. Deze grotere portemonnees en leren wallets bieden veel ruimte en daardoor overzicht als het gaat om pasjes en geld. We hebben ook kleinere portemonnees in de collectie opgenomen van het merk Burkely. Deze zijn perfect voor een avondje uit, als je eigenlijk alleen maar je pinpas en wat los geld nodig hebt. Ze passen met gemak in een klein hand- of schoudertasje. De damesportemonnees van Burkely zijn voorzien van mooie, vrouwelijke kleuren, waaronder taupe, oudroze, poederig blauw en beige. Ook zwart en cognac zie je terug in de collectie.

Ook voor heren

Natuurlijk heeft Burkely portemonnees voor heren in het assortiment. Deze hebben een vintage uitstraling en zijn gebaseerd qua look op de klassieke flap portemonnee. Aan de binnenkant is er voldoende ruimte voor pasjes en vooral papier geld. De Burkely portemonnees voor mannen zijn plat en daarom zit er maar een klein vakje voor muntgeld in de portemonnee. Het vlakke karakter zorgt ervoor dat je de portemonnee gemakkelijk in een broekzak of de achterzak van je broek kan meenemen. Dan is een zo klein mogelijke en vooral zo plat mogelijke portemonnee wel zo comfortabel. De exemplaren voor heren in de collectie zijn vooral uitgevoerd in bruin en zwart.

Snel gevonden

Een portemonnee is een accessoire en een gebruiksvoorwerp in een. Daarom wordt er veel aandacht besteedt aan zowel het uiterlijk als de functionaliteit van het ontwerp. Bewaar jij je portemonnee graag in een tas? Dan geven we je graag als tip om de portemonnee dan in een andere kleur te kiezen dan de voering van je tas. De reden hiervoor is simpel: je vindt je portemonnee veel sneller als deze opvalt. Zou het dezelfde kleur hebben als de voering van de tas, dan wordt deze zoektocht een stuk lastiger. Burkely heeft daar in ieder geval met de kleurkeuze van het leer rekening mee gehouden. In de collectie kom je veel zachte kleuren tegen, waaronder ook grijs, taupe, crème en lichtblauw, die zeker opvallen in je tas. Kijk maar eens snel rond tussen de mooie Burkely portemonnees en bestel je nieuwe favoriet.