Zwarte tasjes

De leukste zwarte tasjes online shoppen

Zwarte tasjes zijn echt verre van saai en je kunt ze voor elke gelegenheid gebruiken. Heb je een chique avondje uit voor de boeg? Of ga je uit eten in een luxe restaurant? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte clutch. Dit zwarte tasje past bij iedere jurk! Sommige clutches komen met een afneembaar schouderbandje, waardoor je dus eigenlijk twee tasjes in een hebt. Zonder schouderbandje wordt het een klassieke clutch en is het meer geschikt voor chique gelegenheden als gala's of bruiloften. Je kunt dan natuurlijk niet aankomen met grote lompe tassen, dus is de zwarte clutch je redder in nood! Met schouderband wordt het een zwart schoudertasje en kun je het bijvoorbeeld gebruiken als je uitgaat en lekker wil dansen: je hebt dan je handen vrij zodat je helemaal los kan gaan. Een clutch is trouwens ook te gebruiken als grote portemonnee, want meestal zitten er vakjes voor al je pasjes in en is er ook ruimte voor kleingeld. Op deze manier wordt de zwarte clutch dus veelzijdiger dan je denkt!

Zwart crossbody tasje

Ben je meer op zoek naar een tas voor iedere dag? Ook dan kun je met zwart nooit de mist in gaan, want een zwarte tas past bij bijna alle kleding! Of je nou van felle kleuren houdt of juist meer een neutrale kledingsmaak hebt, een zwarte tas kan bij alle kledingstijlen gedragen worden. Kies bijvoorbeeld voor een kleine crossbody tas als je een dagje gaat winkelen. In een crossbody tas kun je al je essentiële benodigdheden kwijt zoals je telefoon, sleutels en portemonnee. Je krijgt alleen maar pijn aan je schouders als je altijd grote tassen meesjouwt en dat kun je natuurlijk niet gebruiken als je de hele dag winkel in en uit gaat!

Kleine zwart tasjes

Kleine zwarte tasjes zijn dus onmisbaar zoals je ziet. Hoe kan je uitgekeken raken op zwart? Nooit dus! Je kan er altijd mee wegkomen, bij wat voor gelegenheid dan ook. Ook als je denkt dat zwart eentonig is, heb je het mis. Je kan namelijk spelen met de structuur van de tas waardoor elk zwart tasje weer een andere uitstraling heeft. Kies bijvoorbeeld voor een suède variant als je een zachte uitstraling wilt. Of wil je juist een stoerdere zwarte tas? Kies dan voor bijvoorbeeld nubuck leer, want dit soort leer geeft stevige en robuuste look. Natuurlijk kun je ook voor reptielen-print (bijvoorbeeld croco-print) gaan, als je graag een tasje wil met een feestelijke en trendy uitstraling. Als je maar een kleur tasje mocht kiezen voor de rest van je leven, zou het dus zwart moeten zijn!