Pratesi Leon Battista Alberti Aktetas Coffee
Een leren aktetas is een onmisbaar item voor de zakelijke gebruiker, docent, student of scholier. Een gewone werkdag op kantoor, belangrijke vergadering op lokatie of afspraak bij een potentiële klant, zorg ervoor dat uw aktetas er altijd passend en professioneel uitziet. Een aktetas zegt veel over de persoon die erachter schuilt, laat het iets geweldigs uitstralen! Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze, waardoor het kiezen van de juiste lederen aktetas al snel een ontmoedigende taak kan zijn. De stijl en uitstraling zijn dus belangrijk, maar er zijn natuurlijk ook andere functies die van belang zijn. Denk hierbij aan de grootte, het materiaalgebruik en de comfort.

Leren aktetas

Geeft u de voorkeur aan een traditionele en klassieke uitstraling, leren handvat en een flap aan de voorzijde. Steeds meer aktetassen worden uitgerust met een laptop compartiment en vrijwel altijd voorzien van een schouderband. Dit transformeert een leren aktetas in een soort messenger tas. Een andere optie is een top rits met top handgrepen, dit is vooral bij leren dames aktetassen erg populair. Afhankelijk van de hoeveel ruimte die u nodig heeft en hoe georganiseerd u uw lederen aktetas wilt houden, kunnen meerdere ritscompartimenten gewenst zijn.

De meest voorkomende kleuren van aktetassen die gebruikt worden door professionals zijn meestal de traditionele kleuren zoals zwart, bruin en cognac, gebruikers die werkzaam zijn in de meer creatieve branches kiezen vaker voor meer opvallende kleuren zoals blauw, rood, geel en groen.

Leren aktetassen

Pride & Soul Leren Aktetas Jayden Bruin
Pratesi is een Italiaans merk van exclusieve en zeer luxe leren tassen, ook hebben zij prachtige aktetassen van de absoluut hoogste en beste kwaliteit. Pratesi leren aktetassen zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst kalfsleer, hebben een lichte binnenvoering met prachtige leren accenten en extra bijzonder is de LED verlichting die automatisch aangaat wanneer de aktetas geopend wordt. Verkrijgbaar in prachtige donkere tinten, maar ook enkele opvallende en trendy kleuren. Erg populair zijn de Pratesi Brunelleschi aktetassen...elegant, chic en trendy. Er zijn twee varianten, namelijk zonder en met een beschermend laptopcompartiment.

Marington.nl heeft een grote collectie leren aktetassen, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Zeer veel verschillende modellen en kleuren.