Leren reistrolley

Een reistrolley is heel handig, omdat deze koffer kan rijden, terwijl jij hem voortrekt of duwt – net wat je makkelijker vindt. Reistrolleys worden veelvuldig gebruikt door zakenmensen – ideaal voor een congres bijvoorbeeld – maar ook studenten en vertegenwoordigers maken graag gebruik van deze handige koffer op wieltjes. Reis je veel, zowel voor zaken als voor je eigen plezier, dan is een stijlvolle, luxe leren reistrolley ook een echte aanrader.

 

Luxe leren reistrolleys

Leer is een stijlvol, tijdloos en klassiek materiaal en ideaal voor het vervaardigen van koffers, tassen, valiezen en zelfs reistrolleys. Leer is zeer stevig en kan tegen een stootje in het ruim van een vliegtuig, bus of achterin de auto, waardoor je kleding, toilettas en andere spulletjes veilig van A naar B worden gebracht. Daarnaast heeft leer een luxe uitstraling. Ideaal als je een goede indruk wilt maken op je reisgezelschap.

 

Grote kofferinhoud en opbergmogelijkheden van een reis trolley

De luxe leren reistrolleys hebben een ruime kofferinhoud, waardoor je makkelijk voor een of twee weken vakantie je bagage mee kunt nemen. Dankzij de extra vakken en kofferbanden aan de binnenkant, kun je kleding, schoenen, toilettas en andere spulletjes makkelijk opbergen, zonder dat ze door de koffer gaan rollen of schuiven. De kleinere reistrolleys kun je gebruiken als handbagage. Mocht je deze meenemen in het vliegtuig dan is het wel verstandig dat je qua inhoudt van de reistrolley houdt aan de internationale bagageregels.

 

Trolleys met soepele wieltjes

Het fijne aan een reistrolley is dat je de koffer niet hoeft te dragen. Dankzij de wieltjes en de verstelbare beugel kun je altijd en overal je koffer door de menigte heen manoeuvreren. Dat is ook handig op de plaats van bestemming, in het hotel of in het vakantiepark. Geen gesleep, je kunt de koffer makkelijk achter je aan meeslepen of voortduwen, net wat je makkelijker vindt. De goede zwenkwieltjes draaien gemakkelijk mee en kunnen ook op buitenterrein worden gebruikt. Er zijn ook reistrolleys met bredere bandjes. Meestal zijn deze leren reistrolleys ook een stuk groter zodat de banden het gewicht van de inhoud en de koffer zelf beter kunnen dragen. Dat is nog eens luxe op vakantie gaan.

 

Handige reis trolleys

 

Floto Venezia Trolley Bruin Floto Venezia Trolley Rood Floto Venezia Trolley Zwart
     
Floto
Floto
Floto
€559,95
€559,95
€559,95
     
Floto Milano Trolley Small Bruin Floto Milano Trolley Small Rood Floto Milano Trolley Small Zwart
     
Floto
Floto
Floto
€509,95
€509,95
€509,95
     
Leren Trolley Vercelli Bruin Leren Trolley Vercelli Donkerbruin Leren Trolley Omegna Bruin
     
Marington
Marington
Marington
€379,95
€379,95
€379,95