Google Premier Partner Award

Eind vorig jaar ging de succesvolle tassenwebshop Marington.nl de samenwerking aan met Evoworks E-commerce Marketing met een ambitieuze doelstelling: 80% omzetgroei en verbetering van het rendement. Dit resulteerde al binnen 6 maanden in een omzetstijging van 90% en zelfs een nominatie van Google als beste case op het gebied van online marketing.

Bij deze jaarlijkse prestigieuze Google Premier Partner Awards maakt Marington.nl kans op een award in de categorie ‘Growing Businesses Online’. Maar liefst 2.000 Google Partners kwamen in de regio Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA) hiervoor in aanmerking.

“Ik ben heel blij met deze ontwikkelingen en hoop de samenwerking met Evoworks nog lang te mogen voortzetten”, aldus Maikel Huurneman, eigenaar van Marington.nl. “Op basis van data is het productassortiment uitgebreid en door de inzet van focusgroepen en A/B-testing is een redesign doorgevoerd. Daarnaast zijn AdWordscampagnes gedeeltelijk geautomatiseerd, die zorgen voor een prestatieverbetering en nog veel meer.”

De uitreiking van de Google Premier Partner Awards is op 7 september tijdens de Google Award ceremonie in Dublin, Ierland.

Bouwkundig ingenieur in de chique damestassen

De carrière van de meeste ondernemers is niet rechtlijnig en voorspelbaar, zo ook het pad dat Maikel Huurneman bewandeld heeft. Maikel studeerde Bouwkunde aan de HTS in Enschede om daarna door te studeren aan de Technische Universiteit in Eindhoven waar hij de studie Bouwtechnisch Ontwerpen volgde. Tijdens zijn studie schreef hij zich al in bij de Kamer van Koophandel en begon hij als part-time webdesigner. “Na 9 jaar Bouwkunde gestudeerd te hebben is de logische vervolgstap natuurlijk een winkel te openen in damestassen! Nee, Marington.nl is eigenlijk begonnen als try-out project om te kijken wat er allemaal bij komt kijken om een webshop te ontwikkelen en exploiteren, maar dit is inmiddels een beetje uit de hand gelopen.”

“In het begin verkochten we diverse lifestyle producten, inmiddels hebben we de omslag gemaakt naar uitsluitend leren tassen en accessoires. De ambitie is om dé tassenspecialist van Nederland te worden en vanaf 1 november 2017 gaan we ons avontuur voortzetten in Duitsland. Daarna wordt dit gefaseerd uitgebreid naar andere landen in Europa en de rest van de wereld.”

Frank Engelen (Senior Online Marketeer, Evoworks) en Maikel Huurneman (Eigenaar, Marington) presenteren tijdens Shopping Today 2017 (21 september 2017, DeFabrique te Utrecht) met welke belangrijke stappen de online groei precies tot stand is gekomen.

Bron: Marington.nl