Bij het ontwerpen van de maxi-TERAPY zitzak, is prioriteit gegeven aan een comfortabele en gezonde zithouding. Dankzij de vorm, vulling van EPS-korrels en de rekbare katoenen buitenhoes, vormt de maxi-TERAPY zitzak letterlijk naar uw lichaam. Terapy is dus de gezonde zitzak, die de juiste ondersteuning biedt en de druk op uw wervelkolom verlicht. Comfortabel zitten is een keuze.

maxi-TERAPY zitzak

Product details
Inhoud: 700 liter
Afmetingen: 170 x 70 x 50 cm
Kleuren: 15 verschillende kleuren

maxi-TERAPY zitzak

Buitenste hoes is eenvoudig afritsbaar en uit te wassen.

Zittend in de tuin als het mooi weer is, of binnen bij de open haard
Als het weer goed is, kunt u prima gebruik maken van de maxi-Terapy zitzak. Lekker in de tuin van de zon genieten! En tijdens de koude regenachtige dagen, is de zitzak ideaal om bij te dragen aan het 'thuis' gevoel. Dus gebruik de maxi-Terapy zitzak zowel binnen als buiten en voel je altijd ontspannen en thuis.

Multi-functioneel en mooi
De maxi-Terapy zitzak kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hem gebruiken als stoel en er gewoon rechtop op zitten. Of u kunt de maxi-TERAPY zitzak combineren met de u-Terapy en gebruiken als een lounge stoel. Creëer een slaapbank voor twee of drie personen door het gebruik van twee u-Terapy's of een buis-Terapy. Dat is nog eens persoonlijk comfort! Sluit geen compromissen als het om comfort gaat!

Zeg nee tegen stress
Moe van uw bureaustoel? Oke, waarschijnlijk is uw stoel op kantoor best comfortabel, maar als u nou echt graag een moment rust voor uzelf wilt? Na alle deadlines en werkdruk, de maxi-Terapy zitzak geeft u direct ontspanning! Uw rug wordt optimaal ondersteund en uw wervelkolom daardoor juist ontlast. Uw gezondheid staat toch ook voorop! De maxi-TERAPY zitzak kan hier een positieve bijdrage aan leveren.

Zwanger?
Deze comfortabele maxi-TERAPY zitzak is vooral aan te raden voor zwangere vrouwen. Aangezien de maxi-TERAPY zitzak het hele lichaam ondersteunt, blijkt het zeer aangenaam te zijn voor de grote buik en biedt het een moment van rust. Op deze manier kan (de aanstaande) mama even bijkomen en heerlijk ontspannen.

Bekijk hier alle maxi-TERAPY zitzakken.