Kantoortassen

Professionele kantoortassen

Bijna iedereen die op kantoor werkt neemt een tas met zich mee. Mede omdat mensen over het algemeen graag hun eigen eten en drinken mee naar het werk nemen. Dit is binnen bedrijven vaak ook een gewoonte geworden. Belangrijker is natuurlijk het kunnen meenemen van belangrijke documenten en gegevens. Daarnaast hebben sommigen op het werk graag de beschikking over hun eigen laptop of MacBook. Om al deze dingen geordend mee te kunnen nemen is het verstandig om te kiezen voor een tas die hier voor ontworpen is. Maar welke tas is eigenlijk het meest geschikt als kantoortas?

 

Stijlvolle aktetassen

Een aktetas is van alle soorten tassen kijkend naar de eigenschappen waarschijnlijk de ideale kantoortas. Aktetassen zijn dan ook speciaal ontworpen om kantoormedewerkers van dienst te zijn. Het hoofdcompartiment van aktetassen zijn vaak zo ingericht dat hier mappen en documenten van A4-formaat in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast zijn er meestal enkele handige vakken voor pennen, pasjes en een mobiele telefoon. Leren aktetassen hebben net als aktemappen en aktekoffers bovendien een stijlvol uiterlijk.

Leren Aktetas Rivoli Bruin Visconti Hercules Aktetas Oil Brown Alassio Leren Aktetas Foggia Zwart
     
Marington
Visconti
Alassio
€219,95
€222,95
€129,95

 

Speciale tassen voor laptops

Voor werkenden op kantoor die leren aktetassen een te zakelijk uiterlijk vinden hebben zijn er genoeg andere keuzemogelijkheden. Als je graag een laptop meeneemt naar je werk is een mooie laptoptas wellicht de juiste tas. Laptoptassen zijn erg nuttig aangezien ze ingericht zijn op het vervoeren van een laptop. Hierdoor past de laptop er perfect in, wat zorgt voor een optimale bescherming van het apparaat. Wanneer je de moderne laptoptas een chique tintje wilt geven zou je kunnen kiezen voor een leren variant.

Leren Laptoptas Imola Bruin Visconti Foster Laptop Messenger Bag Oil Tan Leren Laptoptas Gaetano Dark Brown
     
Marington
Visconti
Marxter
€319,95
€144,95
€179,95

 

Overige opties

Andere tassen die goed kunnen dienen als kantoortas zijn messenger bags, schoudertassen en rugtassen . Door verschillende ontwikkelingen de laatste jaren werkt men steeds vaker buitenshuis. Bovengenoemde tassen zijn erg praktisch en maken het gemakkelijk om alle spullen mee te nemen overal mee naartoe.

Kantoortassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!