Mi-Pac

Mi-Pac rugzakken: persoonlijke stijl

Mi-Pac staat voor creativiteit, individualiteit en vrijheid van meningsuiting. Het assortiment aan rugtassen is ontworpen om je persoonlijke stijl uit te drukken door middel van verscheidene kleuren, patronen en stoffen. Door blijvende innovatie met nieuwe en spannende ontwerpen verrast Mi-Pac je elk seizoen weer.

De winter komt er weer aan: Nordic & Pocket prints

Het is september, de pepernoten zijn alweer te koop en de kerstversieringen liggen in het schap. De voorbereidingen beginnen steeds vroeger, waarom wij ook niet? Mi-Pac heeft stoere rugtassen gemaakt van 100% polyester met een Noors tintje. De Noorse print maakt je winter outfit helemaal af, het is mooi te combineren met een warme muts en een leuke sjaal. De tas is handig voor school, werk, als fashion symbool en er past zelfs een 15 inch laptop in! Zie ook de katoenen ‘ruitjes’ uitvoering, uiteraard ook perfect te combineren met je winterse outfit.

Mi-Pac Rugzak Nordic Navy Mi-Pac Rugzak Nordic burgundy Mi-Pac Rugzak plaid red
     
Mi-Pac
Mi-Pac
Mi-Pac
€34,95
€34,95
€47,50

 

Lekker neutraal: Classic

Een mooie tas met een stijlvolle en rustige uitstraling. De classic rugtas is beschikbaar in 9 verschillende kleuren! Er zijn veel opvallende kleuren om aan je unieke outfits te matchen, maar je kan uiteraard er ook voor kiezen om een rustige kleur te kiezen zoals wit, zwart of grijs. De rustige kleuren zijn goed te combineren met bijna elke outfit! Soms is ‘back to basic’ zo verkeerd nog niet.

Mi-Pac Rugzak Classic Navy Mi-Pac Rugzak Classic burgundy Mi-Pac Rugzak Classic cream
     
Mi-Pac
Mi-Pac
Mi-Pac
€32,50
€32,50
€32,50

 

Exclusief: Premium prints

Naast alle ‘normale’ printjes heeft Mi-Pac ook exclusieve printjes waar je direct mee opvalt in het openbaar! Je kunt het niet gek genoeg bedenken, naast het slangenleer patroon en de mooie bloemen kun je zelfs je liefde laten stralen met vele cupido’s op je rugzak. De originaliteit en creativiteit straalt er vanaf. Ik kan er meer opnoemen maar waarom neem je zelf geen kijkje in het Mi-Pac assortiment? De rugtassen vallen wel op hoor!

Mi-Pac Rugzak Rattlesnake Green:Pink Mi-Pac Rugzak Cherubs Natural Mi-Pac Rugzak Bloom Multi White
     
Mi-Pac
Mi-Pac
Mi-Pac
€57,50
€32,50
€57,50

 

Kijk voor een grote collectie Mi-Pac Rugzakken op Marington.nl

Mi-Pac