In de mini-TERAPY zitzak zit u altijd comfortabel! Deze zitzak is ideaal voor zowel volwassenen als kinderen.

mini-TERAPY zitzak

Altijd lekker zitten zonder u te bekommeren over een gezonde zithouding. Dankzij de rekbare katoenen hoes en de hoogwaardige vulling, vormt de mini-TERAPY zitzak zich letterlijk naar uw lichaam. Daarom heeft uw rug de juiste ondersteuning en dit ontlast de druk onder in uw rug.

De mini-TERAPY zitzak is uiteraard geschikt voor binnen, maar ook voor gebruik in de tuin of op uw balkon. Genieten van de zon met een vers sapje of een koud drankje en lekker wegdromen. Heerlijk toch!

Product details
Inhoud: 700 liter
Afmetingen: 170 x 70 x 50 cm
Kleuren: 15 verschillende kleuren

mini-Terapy zitzak

Buitenste hoes is eenvoudig afritsbaar en uit te wassen.

Gewoon wassen!
Zodra u de mini-TERAPY zitzak hebt aangeschafd, zult u zien dat u deze intensief gaat gebruiken. Mocht de buitenhoes vuil worden, dan kunt u deze eenvoudig afritsen en uitwassen op 30 graden.

Met de mini-TERAPY zitzak haalt u een echte lounge stoel in huis, waarin u kunt wegdromen en uw welverdiende moment van rust vinden. In combinatie met de u-TERAPY, creeërt u een stoel die weinig plaats inneemt en zeer comfortabel zit. Daarnaast kan de mini-TERAPY zitzak gemakkelijk worden veranderd in een stijlvolle 'traan' vorm! Stijl en comfort!

Zwanger?
Als u net bent bevallen, of op het punt staat om te bevallen, dan is de gezonde mini-TERAPY zitzak een welkome aanvulling in uw huis en leven. Het neemt namelijk de druk in uw rug weg en geeft veel steun. Vooral zwangere vrouwen profiteren hiervan en vinden het meestal een adembenemende ervaring. Het 9 maanden dragen van een baby is een behoorlijke belasting en af en toe is het nodig om wat tijd voor uzelf te nemen!

De mini-TERAPY zitzak gebruiken in combinatie met de u-TERAPY, blijkt een goede manier te zijn om borstvoeding te geven doordat u twee vrije handen heeft. Daarom kunt u zich volledig concentreren op uw baby! Houd er rekening mee dat deze u-TERAPY iets groter is dan een normaal borstvoeding kussens. De u-TERAPY kunt u natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het lezen in bed of op de bank tijdens het televisie kijken.

Kinderen zijn er gek op!
Uw kind zit op een mini-TERAPY zitzak altijd goed en gezond! De feedback die we hebben ontvangen van verschillende kinderdagverblijven wijst erop dat de zachte buitenhoes en vulling van EPS-korrels, een kalmerend effect op kinderen heeft. Zitten, springen, liggen, knuffelen of knijpen, kinderen zijn dol op de mini-TERAPY zitzak! Brandweer rood voor de stoere jongens of mooie roze voor de echte prinsessen, u heeft de keuze uit 15 verschillende kleuren.

Bekijk hier alle mini-TERAPY zitzakken.