Burkely portemonnee

Zeer grote collectie portemonnees online

Portemonnees zijn eigenlijk minitasjes waarin je belangrijke spullen zoals geld, pinpas en klantenkaarten doet. Dus waarom zou je niet voor een mooie portemonnee gaan? De portemonnee heeft immers een belangrijke functie en je gebruikt hem iedere dag. Gelukkig zijn er bijna net zoveel leuke portemonnees verkrijgbaar als dat er mooie tassen zijn!

Kleine of grote portemonnee?

Heb jij je geld en je pinpas normaal altijd los in je broek- of jaszak zitten? Dan kun je er eens over nadenken om toch een portemonnee aan te schaffen. Waarom? Dankzij een portemonnee heb je al je geld en belangrijke passen gewoon handig bij elkaar! En je hebt waarschijnlijk vast eens meegemaakt dat je je broek per ongeluk in de was gedaan hebt terwijl er nog briefgeld in zat. Een portemonnee zal je niet gauw vergeten uit je broekzak te halen! Wel zal je waarschijnlijk een kleine portemonnee willen, die niet al te dik is en die je gewoon in je broekzak kwijt kunt. Gelukkig heb je in dat geval ook genoeg leuke portemonnees om uit te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een simpel zwart leren exemplaar? Deze heeft plaats voor wat briefgeld, een aantal pasjes en een klein vakje voor muntgeld. Meer heb je niet nodig! Uiteraard kun je ook voor andere kleurtjes kiezen zoals bruin, cognac, grijs of donkergroen.

Wil je liever een grote portemonnee hebben? Ook dan valt er genoeg moois te kiezen! Natuurlijk kun je weer voor een leren portemonnee gaan, want dit materiaal is erg geschikt voor portemonnees. Een portemonnee haal je namelijk (als het goed is) meerdere keren in en uit je tas en doe je steeds open en dicht. Zo'n ding heeft heel wat te verduren dus! Leer kan goed tegen een stootje en is erg uniek omdat het een van de weinige materialen is die bij intensief gebruik alleen maar mooier wordt. En natuurlijk zijn de leren portemonnees in veel leuke kleurtjes en designs verkrijgbaar! Ga voor klassiek zwart of bruin, maar beige, groen, blauw, geel en rood behoren ook tot de mogelijkheden. Bekijk snel de populaire portemonnees van Micmacbags en Burkely.

En nog een leuke tip: sommige portemonnees kun je zelfs als een clutch gebruiken! Sommige portemonnees zijn namelijk groot genoeg om een telefoon in kwijt te kunnen. Haal al je (onnodige) pasjes en bonnetjes eruit voor die avond en creëer zo ruimte voor je telefoon, sleutels, wat kleingeld en je pinpas. Erg multifunctioneel dus!

Portemonnee voor dames of heren

Uiteraard zijn er ook speciale modellen portemonnees voor dames en heren, voor de dames met heel veel steekvakken en ritsvakken en voor de heren juist een compact model met alleen de benodigde vakjes zoals een vak voor muntgeld en briefgeld en enkele pasjes.

Grote collectie heren en dames portemonnees online