Leren Dames Schoudertas Narni Roodbruin
Een schoudertas is erg populair onder zowel dames als heren, een onmisbare accessoire voor de modebewuste dame en heer. Schoudertassen hebben hun populariteit voor een groot deel te danken aan de ruimte die ze bieden, daarnaast zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk en comfortabel te dragen door een schouderband. Hierdoor zijn schoudertassen ook erg geschikt om te gebruiken als shopper, sporttas, reistas of weekendtas. Zo kun je net iets meer meenemen dan je belangrijke dagelijkse spullen, zoals mobiele telefoon, portemonnee, sleutels, parfum of make-up. Denk hierbij aan een iPad of andere tablet, extra vest, paar boodschappen of fitness spullen voor de sportschool.

Schoudertas

De meeste schoudertassen zijn uitgerust met veel handige vakken, waardoor je ook al je kleine spulletjes eenvoudig kunt opbergen en terugvinden. Hierdoor hoef je dus nooit meer je hele tas door te spitten of zelfs helemaal op kop te gooien om bijvoorbeeld je sleutels te zoeken. Schoudertassen hebben ten opzichte van handtassen het grote voordeel dat je je handen vrij houdt voor andere dingen, bijvoorbeeld bellen, je berichten controleren of shoppen.

Een schoudertas is overigens ook prima te gebruiken als schooltas, uiteraard is een en ander wel afhankelijk van de grootte van de tas en het aantal boeken dat meegenomen moet worden.

Casual schoudertassen

Leren Dames Schoudertas Comacchio Cognac
Schoudertassen passen bij vrijwel iedere outfit, zeker als het een neutrale kleur betreft. Een chique look kan trouwens ook prima gecombineerd worden met een casual schoudertas, dit maakt het allemaal net iets minder 'stijf'. Het tegenovergestelde geldt uiteraard ook, een elegante schoudertas zorgt ervoor dat een casual outfit net iets stijlvoller wordt. Het materiaal van de schoudertas is hierbij ook een grote factor, een prachtige schoudertas van gepolijst kalfsleer lijkt doorgaans chiquer dan een canvas schoudertas.

Marington.nl heeft een grote collectie schoudertassen, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Zeer veel verschillende modellen en kleuren.