Vakantie musthaves

Vakantie musthaves

Over ongeveer twee maanden staat de vakantie weer voor de deur. Velen zullen in deze periode de zon opzoeken. Waarschijnlijk heb je de vertrekdatum al maandenlang in je agenda staan. Het is natuurlijk ook mogelijk om op het laatste moment een lastminute te boeken. Wat het ook is, het is erg belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan. Deze musthaves mogen niet ontbreken tijdens je vakantie!

 

Koffers & trolleys

Een koffers of trolleys mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat. Zeker als je met het vliegtuig reist is dit een onmisbaar reisitem. Koffers zijn namelijk ideaal om mee te nemen als bagage. Alles wat je mee wilt op vakantie kan je herbergen in een koffer en wat binnenin zit raakt niet beschadigd door de verharde buitenkant. Bovendien beschikken veel koffers over een trolleysysteem. Trolleys zijn koffers inclusief een uitschuifbaar handvat en wielen. De koffer is daardoor eenvoudiger mee te nemen. Ook wanneer je met de auto, bus of trein reist is een reiskoffer fijn om mee te reizen. Door de vormgeving van koffers zijn ze gemakkelijk in- en uit te pakken. Mocht je de voorkeur geven aan een tas dan is een reistas wellicht een goede optie.

Trolley Boardcase 34516020 Alumaxx Pilotenkoffer Omega Alassio Trolley Pilotenkoffer ROCCA II
     
Kruger
Alumaxx
Alassio
€69,95
€119,95
€134,95

 

iPad accessoires

Op vakantie gaan zonder iPad simpelweg ondenkbaar wanneer je er een bezit. Niet alleen is het ontspannend om rustig met een iPad in de hand op een strandstoel te zitten, het meenemen van de tablet kan ook erg nuttig zijn. De App Store zit vol met handige reisapplicaties en belangrijke informatie is makkelijk op te zoeken met de tablet van Apple. Wel is het belangrijk de iPad goed te beschermen. Dit kan door middel van een iPad sleeve, hoes of case.

Pratesi Leren iPad Mini Case Cognac Leren iPad Tas Basilio Coffee Mujjo iPad Envelope Sleeve Tan
     
Pratesi
Marxter
Mujjo
€89,00
€119,95
€49,95

 

Uitgebreid assortiment

Niet alleen koffers, trolleys en iPad accessoires komen goed van pas tijdens deze zomervakantie. Andere modeartikelen zoals tassen kunnen ook erg handig zijn. Benieuwd wat er nog meer is? Neem dan een kijkje op de site en bekijk het volledige assortiment.

Koffers & trolleys zijn online verkrijgbaar bij Marington!