Pratesi details

9 tassen met bijzondere details

Sommige merken voegen kenmerkende details toe aan de tassen die zij produceren. Dit kunnen opvallende details in het uiterlijk van de tas zijn, maar ook kleine details voor de functionaliteit. De onderstaande merken maken allemaal tassen met bijzondere details.

Details van Fatboy

Fatboy is bekend geworden met de grote, gekleurde zitzakken. Inmiddels zijn zitzakken lang niet meer de enige producten die worden gemaakt door Fatboy. Neem bijvoorbeeld de rugzakken van Fatboy. De rugzakken zijn gemaakt van dik polyester en zijn duidelijk herkenbaar als Fatboy product. Rugzak Jumper heeft een recht model en ziet er stoer uit. Het is een rugzak met een simpele uitstraling, met een aantal mooie details. De robuuste metalen gespen passen bij het stoere en simpele uiterlijk van de tas, maar geven de rugzak wel iets extra’s. Ook de autogordel schouderbanden zijn een bijzonder detail aan deze stoere rugzak. De Jumper is aan de bovenkant op te rollen, waardoor de tas kleiner gemaakt kan worden als de rugzak niet helemaal vol zit.

3 modellen rugzak Jumper van Fatboy.

Fatboy Jumper small Fatboy Jumper medium Fatboy Jumper large
     
Jumper Small
Jumper Medium
Jumper Large
€89,00
€109,00
€129,00

 

Details van MIQUE

MIQUE is een Nederlands merk dat prachtige leren tassen en portemonnees maakt. Alle tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer en elk product heeft details van struisvogelleer. Dit leer is soepel, maar heel sterk. Het meest kenmerkende van struisvogelleer zijn de kleine “nopjes” die in het leer te zien zijn. Deze nopjes laten zien op welke plaatsen de veren hebben gezeten. Daarnaast hebben de tassen van MIQUE nog een heel praktisch detail. Aan de binnenkant van Mique tassen vind je namelijk een keycord. Op die manier kun je je sleutels altijd veilig op een vaste plek in je tas opbergen.

Een kleine selectie van MIQUE damestassen.

Mique Boston Camel Mique Copenhagen blue Mique Moscow black
     
Boston Camel
Copenhagen Blue
Moscow Black
€138,00
€289,00
€279,00

 

Details van Pratesi

Pratesi is een Italiaans tassenmerk dat prachtige leren tassen maakt. Voor elke tas worden de beste materialen gebruikt en de tassen worden kwalitatief hoog afgewerkt. Op een aantal modellen is het chique logo van Pratesi te zien, waardoor de tas een nog luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is bij sommige Pratesi aktetassen gekozen om een echt Swiss-made cijferslot te plaatsen, om je documenten nog veiliger met je mee te kunnen nemen. Het meest bijzondere detail dat Pratesi aan bepaalde tassen toevoegt, is LED-interieurverlichting. Een klein LED-lampje is aan de binnenkant zorgt ervoor dat je ook in het donker makkelijk al je spullen kunt terugvinden. Als de tas wordt geopend, gaat de LED-verlichting aan en deze gaat na 30 seconden vanzelf weer uit.

Een aantal tassen van Pratesi waaraan LED-interieurverlichting is toegevoegd.

Pratesi Secchieta Pratesi Saturnia small Pratesi Anna Maria Luisa
     
Secchieta Red
Saturnia Small Blue
Anna Maria Luisa Blue
€449,00
€209,00
€409,00

 

Kijk voor nog meer bijzondere tassen op Marington.nl