Beddinghouse

Nieuwe wintercollectie Beddinghouse

Beddinghouse is een merk dat bedtextiel maakt. Ze hebben een grote collectie hoeslakens, dekbedovertrekken, moltons en lakens in allerlei maten. De nieuwe herfst/winter collectie van 2015 is net uit.

MaryPoppins

De nieuwe collectie van Beddinghouse bestaat vooral uit dekbedovertrekken met mooie warme kleuren. Deze zijn prachtig voor de herfst en de winter, omdat ze een warme en gezellige uitstraling creëren in de slaapkamer. Er is veel gebruik gemaakt van grijze, bruine en beige tinten, maar ook donkere kleuren rood, blauw, paars en oranje zie je terug in deze collectie.

Beddinghouse

Deze herfst en winter zie je bij Beddington veel romantische, warme prints. Een paar voorbeelden hiervan zijn dekbedovertrekken die bedrukt zijn met een grof gebreid patroon, dekbedden bedrukt met stroken die elk hun eigen print hebben, dekbedovertrekken met een mooie Noorse print voor het echte warme wintergevoel en een mooi overtrek met een grote afbeelding van een hert in de sneeuw. Ook is gekozen voor een serie strakkere, moderne prints, die dankzij het kleurgebruik toch goed passen bij het najaar. Hierbij kun je denken aan overtrekken met geruite print, maar ook aan een zigzag print of een abstract motief met zeshoeken.

Beddinghouse

Voor de wintermaanden is bij een aantal dekbedovertrekken gebruik gemaakt van flanel. Deze stof is lekker zacht en voelt extra warm aan. Daarom is het een heerlijke stof voor tijdens de hele koude perioden van de winter. De meeste dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen, dat heel veel gebruikt wordt voor dekbedovertrekken. Katoensatijn is een luxere stof die iets gladder aanvoelt dan katoen. Vaak voelt katoensatijn ook iets koeler aan dan gewoon katoen, dus niet iedereen zal deze stof fijn vinden voor in de winter.

 

Kijk voor de gehele nieuwe Beddinghouse collectie op Marington.nl